Annonce:
Annonce:

Løkkes søn skifter til Moderaterne

Bergur Løkke Rasmussen skifter fra Venstre til Moderaterne

Bergur Løkke Rasmussen skifter til sin fars parti, Moderaterne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Bergur Løkke Rasmussen skifter til sin fars parti, Moderaterne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Politik

Man har et standpunkt, til man tager et nyt.

Således meddeler Lars Løkke Rasmussens søn, Bergur Løkke Rasmussen, der sidder i EU-parlamentet for Venstre og er medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden, at han skifter fra Venstre til Moderaterne.

'Efter godt 15 år i Venstre har jeg valgt at skifte parti til Moderaterne,' skriver han mandag aften i et Facebook-opslag.

Så sent som i november 2022 udtalte EU-parlamentarikeren ellers i et interview med Politiken, at Venstre kunne ’være helt sikre på’, at han stiller op for Venstre i 2024 og ikke for Moderaterne.

'Jeg har været utrolig glad for og følt mig privilegeret ved min tid i Venstre. Partiet, som vakte min politiske interesse tilbage i teenageårene, og siden dengang har givet mig et utal af store oplevelser og lærdom på vejen,' skriver han og tilføjer, at der er mange mennesker i partiet, han gerne vil takke, og at han ønsker partiet alt det bedste i fremtiden.

'Men på trods af 15 gode år i Venstre er jeg alligevel kommet frem til, at jeg har en større fællesmængde med et andet parti, Moderaterne,' lyder det videre.

Bergur Løkke Rasmussen skriver, at han altid har bestræbt sig på at lytte og lære af alle omkring ham og lade sig udfordre og udfordre andres holdninger.

'Moderaternes DNA er netop at være nysgerrige og at turde blive klogere. Også når det betyder, at man mener noget andet nu, end man gjorde tidligere. Det er en tilgang til politik, som jeg kan spejle mig selv i.'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: