Mads Holger forlader De Konservative forud for eksklusion

Den konservative politiker Mads Holger kommer en eksklusion i forkøbet og melder sig ud af partiet

Her fortalte Mads Holger på valgaftenen, at han heller ville se tekst-tv end at feste med Det Konservative Folkeparti

Mads Holger vælger at gå frivilligt og melder sig ud af De Konservative. På grund af kritiske udtalelser af sit eget parti står Mads Holger til at blive smidt ud, men han kommer en eksklusion i forkøbet.

Det meddeler politikeren selv på Facebook.

- Jeg læser nu i aviserne, at man vil forsøge at ekskludere mig fra partiet, men det ligger ikke til mig at færdes, hvor jeg ikke er velkommen.

- Derfor bekendtgør jeg hermed, at der ikke er nogen grund til at kalde Hovedbestyrelsens medlemmer ind fra sommerlandets minigolfbaner og campingpladser, jeg udmelder mig gerne frivilligt ud af Det Konservative Folkeparti, skriver han.

Forretningsudvalget i Det Konservative Folkeparti sagde fredag, at man havde indstillet til partiets hovedbestyrelse, at folketingskandidat Mads Holger skulle ekskluderes af partiet.

Baggrunden for eksklusionen er partiskadelig virksomhed, oplyste De Konservatives partisekretær Søren Vandsø fredag. Han refererede til udtalelser fra Mads Holger om, at Det Konservative Folkeparti er en døende patient, der foretager sig ting i febervildelse.

Mads Holger blev i øvrigt ikke valgt til Folketinget, hvor han var opstillet i Københavns Omegns Storkreds. Det ene konservative mandat går i stedet til Rasmus Jarlov.

Nyvalgte Naser Khader erklærede fredag, at Mads Holger skulle ud af Det Konservative Folkeparti

Mads Holgers Facebook-update

Kære alle sammen
(Jeg ønsker ikke flere henvendelser fra pressen i dag, men man er velkommen til at citere fra det følgende).
Tak for den overvældende støtte og hjælp, som I har ydet mig i denne valgkamp. Vi må nu se i øjnene, at det var for stor en opgave at bringe Det Konservative Folkeparti tilbage på fode, men vi gjorde et ærligt forsøg og døde med støvlerne på.
Jeg vil navnlig gerne takke de mange unge knægte, der har arbejdet stort set i døgndrift for at bistå min kampagne, herunder i særdeleshed min kampagneleder Kasper Grubak samt Emil Yndal Lundbo og fra Sorø Akademi Carsten Seindal Eilertzen.
Vi kæmpede mod alle odds i nogle af de mindst attraktive konservative kredse i Danmark. Jeg forundres egentlig over, at partiet ikke forsøgte at få mig opstillet som konservativ kandidat i Christianiakredsen, men dette til trods skal også lyde en dybtfølt tak til mine kredsformænd på Vestegnen, Lars Hjelmqvist og Lars Høimark. Jeg vil også gerne ønske min gode ven Rasmus Jarlov tillykke med valget.
Jeg forsøgte at gøre opmærksom på en ordentlig og samlende konservatisme, som desværre ikke fik plads i Det Konservative Folkeparti. Jeg læser nu i aviserne, at man vil forsøge at ekskludere mig fra partiet, men det ligger ikke til mig at færdes, hvor jeg ikke er velkommen, og derfor bekendtgør jeg hermed, at der ikke er nogen grund til at kalde Hovedbestyrelsens medlemmer ind fra sommerlandets minigolfbaner og campingpladser, jeg udmelder mig gerne frivilligt af Det Konservative Folkeparti.
Jeg ved, at en hel partiorganisation har forsøgt at minimere mig til en useriøs charlatan, der illoyalt talte partiets negative udmeldinger imod, men jeg er stolt af, at vi dette til trods forsøgte at definere Danmark på en positiv vis med alle de ting, som vi her til lands har at være stolte af og fælles om. Vort land savner et positivt fællesskab, og det forsøgte jeg efter bedste evne at henlede opmærksomheden på, hvilket i al beskedenhed lykkedes.
De sidste ord i denne omgang må selvsagt være et Gud bevare Danmark, når nu ikke jeg blev givet anledning hertil. Tak.

46 kommentarer
Vis kommentarer