Medie: Johnson fanget med alkohol til skandalefest

Ifølge Sky News har Sue Gray, der står for at udfærdige en rapport om Boris Johnsons påståede drukfester, fået billeder af premierministeren omgivet af vinflasker

Boris Johnson har indrømmet, at han deltog i fest under lockdown
Følg Politik

Storbritanniens premierminister, Boris Johnson, befinder sig i disse dage i et voldsomt politisk stormvejr.

Stormvejret, der har ramt Johnson, er blevet fremkaldt af de drukfester, som angiveligt har været afholdt i eller omkring regeringen, mens landet var ramt af coronarestriktioner.

Denne uge forventer man så, at en såkaldt 'Partygate'-rapport, som skal kaste lys over dette, bliver færdiggjort. Og nu har den ledende embedsmand bag rapporten netop fået sprængfarlige billeder af premierministeren i selskabeligt lag.

Britiske Sky News melder nemlig, at Sue Gray har fået billeder af Boris Johnson og andre, der sidder med vinflasker på bordet under et arrangement i Downing Street 10.

Netop party-rapporten udarbejdes af embedsmanden Sue Gray, og den menes at være alt afgørende i forhold til, om han kan beholde magten.

En af Johnsons partifæller anklager samtidig regeringen for at afpresse utilfredse partimedlemmer. En har forladt Det Konservative Parti og skiftet til det største oppositionsparti, Labour.

Premierministerens popularitet er i frit fald.

Senest er det tirsdag kommet frem, at britisk politi har indledt en efterforskning af de mulige fester embedsboligen i Downing Street 10 under coronanedlukningen i Storbritannien

Partyministerens skandalefester

Det er ikke første gang, Boris Johnson er genstand for kritik, fordi han øjensynligt har haft svært ved at lade festhatten blive på hylden under pandemien.

I december dukkede et billede, som afslører premierministeren og hans hustru til en sammenkomst med vin, ost og op til 19 andre personer i haven ved Downing Street 15. maj 2020, op i den britiske presse.

I forvejen var der stor vrede blandt mange briter efter talrige beskyldninger om, at Johnsons medarbejdere ved juletid i 2020 holdt julefrokost i Downing Street.

Premierministeren har også indrømmet at have deltaget i en stor fest i haven til hans embedsbolig i maj 2020, hvor de mange inviterede var blevet opfordret til at 'medbringe egen sprut'.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind