Messerschmidt citerer politisk fjende: Der kommer en god løsning i morgen

DF-profilen er i London i forbindelse med briternes valg om at blive eller forlade EU. Og spændingen er så stor, at han bliver nødt til at citere en politisk fjende nemlig tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt. Se klippet nedenunder

Se klippet, hvor Messerschmidt må citere Thorning, og hvor han er tæt på at bande i playeren. (Foto: EBTV)

Spændingen spidser til i disse timer, hvor briterne skal stemme om de skal blive i den europæiske union, eller om de skal vælge ’Brexit’ - et britisk exit fra EU.

Klokken 23.00 dansk tid lukker valgstederne, og så skal natten ellers bruges på at tælle stemmer op.

Og lige meget, hvad der sker, så bliver det enormt interessant, siger Morten Messerschmidt, der er medlem af Europaparlamentet for Dansk Folkeparti.

Hvis Storbritannien vælger at blive i EU, får de gavn af en historisk særaftale, som premierminister David Cameron har lavet med EU. Og den aftale kan Danmark i den grad bruge til noget, mener Morten Messerschmidt.

Men også et nej kan gå hen og blive interessant, mener DF-profilen, for så vil der gå 'chokbølger' gennem EU.

- Uanset hvad, hvis jeg for en gangs skyld skal citere vores tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt, som jeg for Guds skyld ikke bryder mig særligt meget om politisk, 'så kommer der en rigtig god løsning i morgen', siger han til Ekstra Bladet.

Helle Thorning sagde det berømte citat på et pressemøde tilbage i februar 2012, hvor hun skulle svare på spørgsmål om betalingsringen. Den gode løsning skulle senere vise sig at være, at betalingsringen blev droppet.

Se klippet, hvor Messerschmidt må citere Thorning, og hvor han er tæt på at bande i playeren ovenover.

Ekstra Bladet følger valget i Storbritannien live hele natten. 

54 kommentarer
Vis kommentarer