Mystisk nøgen Trump dukker op over hele USA

Forbipasserende spærrer øjnene op, når de møder en af de mange Trump-statuer, som lige nu popper op i USA's større byer - præsidentkandidaten er nemlig splitternøgen

Følg Politik

Præsidentvalget nærmer sig, og ægtefællen Melania Trump har allerede oplevet, hvad det medfører af stormvejr. Den måske kommende 'first lady' blev således udstillet nøgen, da amerikanske medier fik fat i nogle gamle billeder af den slovensk-fødte tidligere model.

Se nye nøgen-foto af fru Trump

Nu får 'The Donald' så, lettere overraskende, måske, lov at opleve samme skæbne. Ikke at præsidentkandidaten just har nogen modelkarriere bag sig, eller gamle billeder pludselig er dukket op - det er til gengæld store 1/1-statuer, der forestiller Trump, splitternøgen.

Det overraskende syn møder fodgængere i større amerikanske byer som Seattle, New York og San Francisco.

Forklaringen skal - selvfølgelig - findes i politiske interesser.

Undersøger man sagen lidt nærmere, vil man nemlig vide, at aktivistkollektivet 'Indecline', som tidligere har vist sin modstand mod Donald Trump, er kræfterne bag.

Håbet er ifølge kollektivet, at Trump aldrig får lov at indtage den politisk og militært mest magtfulde position i verden. Om det så nok engang skal ske ved at 'udstille' Trump, skal være usagt.

Trump kalder Obama og Clinton for grundlæggere af IS

Clinton-lejren: Trump opfordrer til vold

Statuerne, der bliver fremstillet af en kunstner i Cleveland, forestiller en fokuseret Trump med hænderne foldet hen over en svulmende vom.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+