Annonce:
Annonce:

Nægter at svare på ferie-spørgsmål: Løkke rygende tavs

Statsministeren undlader fortsat at svare på spørgsmål om sin gratis ferie i storfiskeren John-Anker Hametner Larsens sommerhus i Skagen

Annonce:
Følg Politik

Venstre holdt i aftes hovedbestyrelsesmøde på hotel Crowne Plaza i Ørestaden. Og her troppede V-formanden op få minutter før mødet kl. 17.00 gik i gang.

Første programpunkt for statsministeren var imidlertid en cigaret foran indgangsdørene til hotellet. Men med rygelyst fulgte ikke talelyst.

– Jeg tager ikke spørgsmål lige nu. Jeg står og ryger og holder en pause, svarede Lars Løkke Rasmussen, da Ekstra Bladte henvendte sig.

– Vi bringer en artikel i morgen (i dag, red.), hvor der bl.a. er et folketingsmedlem, der kalder dit ophold i Skagen for ’torskedumt’. Har du en kommentar til det?

V-folk ryster på hovedet over Løkke: Sig dog nej  

– Jeg har lige svaret dig, at jeg står og holder en rygepause. Så du har slet ikke interviewet mig, lød det afvisende fra Lars Løkke Rasmussen, inden han gik ind til mødet.

Annonce:

Ekstra Bladet har siden afsløringen af Lars Løkke Rasmussens ophold i John-Anker Hametners sommerhus flere gange forsøgt at få svar på spørgsmål om ferien. Indtil nu har Løkke blot sendt en skriftlig oplysning om, at opholdet i 2016 stammede fra et gavekort givet ved Løkkes 50 års-fødselsdag i 2014.

Tirsdag afbrød Løkke en presseseance oven på spørgetimen i Folketinget efter ét enkelt spørgsmål. Og onsdag var det ikke muligt for Ekstra Bladet at stille spørgsmål til statsministeren under et pressemøde i Statsministeriet, ligesom en skriftlig henvendelse med flere spørgsmål om opholdet ikke er blevet besvaret.

Ingen kommentarer
Lars Løkke Rasmussen var dog ikke alene med sin manglende talelyst.

Statsministerens parløb med kvotekongen fortsætter på søndag, hvor de sammen samler ind til Løkkefonden i Thyborøn. Foto: John-Anker Hametner Larsens profil på Facebook
Statsministerens parløb med kvotekongen fortsætter på søndag, hvor de sammen samler ind til Løkkefonden i Thyborøn. Foto: John-Anker Hametner Larsens profil på Facebook
 

Ekstra Bladet forsøgte forud for hovedbestyrelsesmødet på Crowne Plaza at tale med flere af medlemmerne. Uden at nogen dog havde meget at sige.

Blandt andre skyndte energiminister Lars Christian Lilleholt sig forbi Ekstra Bladet foran hotellet.

– Jeg har ingen kommentarer til den sag.

– Ville du selv tage imod et tilbud om et gratis sommerhusophold fra en kvotekonge?

Annonce:

– Jeg ved ikke, hvad tilbuddet har bestået af, lød det fra Lilleholt, en af Løkkes nære allierede i V-toppen, inden han hastede videre.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Crowne Plaza danner ramme om Venstre-samlinger midt i formandens møgsager.

Det samme skete under et dramatisk forretningsudvalgsmøde under Løkkes tøjkrise i 2014. Hotellet er desuden også kendt for at være stedet, hvor Helle Thorning-Schmidt (S), Margrethe Vestager (R) og Villy Søvndal (SF) afholdt regeringsforhandlinger efter valget i 2011.

'Det er ikke noget, Lars gør'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: