Næstformand forlader Liberal Alliance

Endnu et højtstående medlem forlader Liberal Alliance

Flere har i forvejen meldt sig ud af partiet. Få et hurtigt overblik over LA's krise her. Video: Kristian Hansen

Næstformand Mai Christiansen forlader Liberal Alliance, skriver hun på Facebook.

Det er med 'tungt hjerte', hun tilslutter sig rækken af politikere i Liberal Alliance, der melder sig ud. For nylig meldte Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund sig ud.

Det gør av i pengepungen hos Liberal Alliance. Foto: Jens Dresling Dansk politik Lænset Alliance: Chok-tal efter Simon Emil-exit

'Efter grundige overvejelser er jeg nået den konklusion, at jeg ikke kan se mig selv arbejde videre i de ledende organer, som det desværre har udviklet sig. En sådan kan kun være udfaldsgivende', skriver Mai Christiansen.

I opslaget på det sociale medie henviser hun til et brev, som 14 medlemmer af hovedbestyrelsen har sendt til partiets ledelse.

'Selvom at jeg lige nu er både vred og skuffet, vil jeg lade det positive præge minderne, jeg tager med mig. Der er mange mennesker, jeg vil savne og som jeg håber at møde igen', lyder det videre.

Med Simon Emil Ammitzbøll-Billes exit kommer der betydeligt færre penge i kassen hos Alex Vanopslaghs LA. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Dansk politik Simon Emil-exit: LA mister millioner

Mai Christiansen har brugt mere end 10 år i partiet, hvoraf 9,5 år har været som næstformand. Hun er stolt af det arbejde, hun har lavet, lyder det.

Og med endnu en udmelding fortsætter krisen for partiet efter nederlaget ved folketingsvalget i juni. De fik en syngende vælgerlussing, der skar partiets folketingsgruppe ned fra 13 til fire mandater.

Mai Christiansen sad ikke i folketingsgruppen for Liberal Alliance, der er blevet reduceret til kun at bestå af tre personer: Henrik Dahl, Ole Birk Olesen og Alex Vanopslagh.

406 kommentarer
Vis kommentarer