Annonce:
Annonce:

Nu reagerer Lars Boje Mathiesen

Nu reagerer den ekskluderede formand for Nye Borgerlige

Lars Boje Mathiesen er færdig i Nye Borgerlige. Få historien kort her

Få historien kort her
Annonce:
Følg Politik

På Facebook reagerer den ekskluderede formand for Nye Borgerlige, Lars Boje Mathiesen, nu på forløbet, hvor han er blevet afsat som formand og ekskluderet fra partiet.

'Da jeg gik i seng, var jeg formand, da jeg vågnede, så kunne jeg læse i medierne, at jeg åbenbart er blevet ekskluderet i løbet af natten,' skriver han indledningsvis.

'Det, må man sige, var noget af en overraskelse.'

Han forklarer i opslaget, at han først og fremmest er far, og efter han sammen med partiets organisation havde lagt en ny strategi efter 'tingenes tilstand' stod det klart, at han 'ville skulle være endnu mere væk hjemmefra for at få denne nye retning på sporet.'

Han forklarer, at den penge-diskussion - som ledte til hans eksklusion af partiet - har sit afsæt i, at Lars Boje Mathiesen og hans familie skulle kunne klare sig økonomisk.

Annonce:

'Beskidt'
I opslaget skriver han, at forhandlingerne med hovedbestyrelsen gik i hårdknude, da de 'fuldstændigt afviste' hans løn-forslag.

Han mener, at hovedbestyrelsen i Nye Borgerlige nu forsøger sig med 'spin' og et 'karaktermord' for at kunne forklare situationen til partiets medlemmer.

'Ja, det er bare så beskidt, tingene er i politik,' skriver Lars Boje Mathiesen.

'Og det, som de forsøger at hænge mig ud på, er direkte pinligt og usandt og viser blot, hvor desperate de er, for at vælgerne og medlemmerne ikke får sandheden,' står der i opslaget.

Han fortæller, at han i skrivende stund ikke ved, hvad fremtiden kommer til at bringe, men at motivationen ikke er blevet forringet.

'Humøret er stadig godt. Motivationen for at kæmpe for frihed, borgernes rettigheder og begrænse politikernes magt er stadig intakt,' skriver han og garanterer, at han nok skal melde noget ud, når han er klogere på fremtiden.

Ekstra Bladet arbejder på at få et interview med Lars Boje Mathiesen.

I Folketinget er der stor forskel på, hvad partibosserne tjener. Ekstra Bladet kunne inden sidste valg blandt andet fortælle, hvad Lars Bojes forgænger fik for at være formand. Læs mere her.

Hør alt om Lars Boje Mathiesen og Nye Borgerlige i 'Ingen kommentarer' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: