Den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, giver ikke meget for international kritik af folkeafstemningen, som Tyrkiet holdt søndag om at give præsidentembedet flere beføjelser.
OSCE, Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa, har haft observatører til at følge folkeafstemningen, og observatørerne er ikke imponerede, når det gælder den demokratiske del af folkeafstemningen.
Men Erdogan er ikke imponeret over OSCE.
- Kend jeres plads, siger præsidenten til observatørerne.
- Vi hverken ser jer, hører jer eller kender de politisk motiverede rapporter, I vil lave, lyder det fra Erdogan i en tale til sine tilhængere i hovedstaden Ankara.
Tidligere mandag sagde Tyrkiets udenrigsministerium, at observatørerne, var forhåndsindtaget.
- De første konklusioner er en refleksion af en skæv og forudindtaget tilgang, siger udenrigsministeriet i Tyrkiet i en erklæring.
Videre kalder ministeriet det for "uacceptabelt" at sige, at afstemningen ikke opfylder internationale standarder.
Der var to internationale observatørgrupper til folkeafstemningen, og de kritiserede begge tidligere mandag afstemningen for ikke at være demokratisk.
Det var foruden OSCE også 47 observatører fra Europarådets Parlamentariske Forsamling.
- Generelt levede folkeafstemningen ikke op til Europarådets standarder. De legale rammer var utilstrækkelige til at gennemføre en ægte demokratisk proces, konkluderer observatørerne.
- Vælgerne blev ikke informeret om vigtige aspekter af reformen, der vil give præsidenten meget stor magt, hedder det.
- Folkeafstemningen fandt sted i et politisk klima, hvor fundamentale friheder, som er afgørende for en ægte demokratisk proces, blev forhindret som led i undtagelsestilstanden. Og de to sider havde ikke lige muligheder for at fremlægge deres sag for vælgerne, hedder det.
I USA siger en talsmand for udenrigsministeriet, at det har noteret sig kritikken fra de to europæiske observatørgrupper.
Amerikanerne vil afvente den endelige rapport fra observatørerne, siger talsmanden.