Præsidenten talte om massemord - men datteren løb med al opmærksomheden

Aserbajdsjans præsident Ilham Alijev talte om massemord og krigsforbrydelser, men det var tilsyneladende ikke så interessant, og derfor løber datteres selfie-show med opmærksomheden

(Video: UNTV)

Generalforsamling i FN. Det lyder ikke videre sexet, og det er ikke, at de lange taler, trods alvoren i mange af dem, just har lagt de sociale medier ned.

Det har til gengæld et lille klip med Aserbajdsjans præsident, hvori han taler om de krigsforbrydelser, han mener, nabolandet Armenien begik i 90'erne, hvor mindst 161 civile officielt blev dræbt under det, der blev kendt som 'Khojaly-massakren' - aserbajdsjanerne siger, at tallet var 613.

Selfie-tiiime!
Eller rettere; så har præsidentens datters reaktion - eller mangel på samme - på faderens tale, sørget for, at klippet nu bliver delt mere end formentlig alle øvrige klip på FN's webtv-kanal i år tilsammen.

For mens folk på tilskuerrækkerne generelt lod til at interessere sig for og lytte efter ordene i talen om en af de mørkeste perioder i landets historie, ville 33-årige Leyla Aliyeva heller skære ansigter og tage selfies.

Milliardær-diktatoren var kunde i Danske Bank: Hyldede øksemorder som helt