Qvortrup om V-kampagne: Det lugter af valg

Ny storstilet kampagne fra Venstre er et tydeligt tegn på, at valget nærmer sig, lyder det fra den politiske kommentator

Hvornår bliver folketingsvalget udskrevet? Henrik Qvortrup giver sit bud her (Producer: Martin Lorentsen)
Følg Politik

- Det lugter af valg. Jeg siger ikke, at valget kommer i morgen - eller om en måned, men hvis Lars Løkke trykker på knappen i morgen, så har de fået fastlagt et tema. Sådan siger Ekstra Bladets politiske kommentator Henrik Qvortrup om Venstres nye store kampagne, der kører under sloganet: "Venstre arbejder for fællesskabet".

Ifølge den politiske kommentator bevæger Lars Løkke Rasmussen og Venstre sig direkte ind på Socialdemokraternes banehalvdel.

- Annoncerne handler ikke om, at det skal kunne betale sig at arbejde eller udlændingepolitik. Det er i stedet en velfærdsdagsorden. Det ser jeg som et meget tydeligt tegn på, hvad det er, Lars Løkke har tænkt sig at vinde folketingsvalget på: Velfærdsdagsordenen, siger Henrik Qvortrup.

Og det lægger pres på Mette Frederiksen og socialdemokraterne.

- Lars Løkke Rasmussen har tænkt sig at vinde valget inde på Mette Frederiksens banehalvdel. Det er en presbold til Mette Frederiksen, der for tiden i forvejen har sit at slås med i rød blok.

Venstres annoncer kan blandt andet ses i aviser, i biografen og på sociale medier. Ifølge partiet er der tale om den største Venstre-kampagne siden valget i 2015, og de forventer at nå ud til to millioner danskere.

Du kan se hele interviewet med Henrik Qvortrup i videoklippet øverst i artiklen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+