Riskær i krig med Søren Pind: Politisk borderline

Søren Pind har tidligere givet Klaus Riskær Pedersen hård kritik - nu svarer Riskær igen

Søren Pind mener Klaus Riskær Pedersen er uværdig til Folketinget, men der er de to ravende uenige. Video: Lasse Mehrfeld Brøndal

Selviscenesat, bedrevidende og moraliserende.

Sådan beskriver den nu opstillingsparate Klaus Riskær sin tidligere partifælle Søren Pind.

Sidstnævnte har opfordret Folketingets medlemmer til ikke at finde Klaus Riskær værdig til at tjene som folketingsmedlem, hvis det skulle komme dertil.

De personfikserede angreb fra Pind overrasker bedrageridømte Riskær,

- Jeg kender ikke manden. Da jeg var i Venstre, var han assistent et eller andet sted, så jeg har aldrig arbejdet sammen med ham, siger Klaus Riskær.

Finansmanden er opstillingsparat til Folketinget. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix Politik Engell: Riskær på stemmesedlen er farligt for Løkke

En svunden tid
Men Søren Pind, som beskriver sig selv som 'cybersherif' på Twitter, har ikke langt til tasterne.

Ud over at opfordre sine tidligere kolleger i Folketinget til at fratage Klaus Riskær sin valgbarhed opfordrer Søren Pind også sine omkring 81.400 følgere på Twitter til at være ekstra vagtsomme med 'banditten i habitten'.

Det virker dog ikke til at få Riskær op i det røde felt, som dog alligevel sender en bredside afsted mod det tidligere venstrekoryfæ.

- Han (Søren Pind, red.) symboliserer hele den politikertype, jeg gerne vil gøre op med. Den her selviscenesatte, rethaveriske, bedrevidende og moraliserende type. Vi er mange i befolkningen, der er trætte af at høre på det, siger den nu opstillingsparate Riskær.

Henrik Qvotrup. Foto: Olivia Loftlund Dansk politik Qvortrup: Partistøtte-fidus er et stort problem for Riskær

Ifølge det nyeste skud på stammen i dansk politik har verden overhalet den tidligere justitsminister indenom, hvorfor han nu må tage sig til takke med at være et politisk fosil.

- Søren Pind kommer fra en svunden tid. Han kommer fra en tid med partipolitik og noget selvindbildt storhed. Det foregår oppe i hans eget meningsunivers, siger Klaus Riskær Pedersen.

Se hele Riskærs bredside i 'Krydsild med Qvortrup' i +Play.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at kontakte Søren Pind.

1 af 2 
2 af 2 
363 kommentarer
Vis kommentarer