Se video: Udviste Jura Levakovic 'håner' politiet

Den udvisningsdømte Jura Levakovic blev i går anholdt for at overtræde sit indrejseforbud  

Når man er udvist af Danmark for bestandigt, er det ikke jordens smarteste trick at lægge en live-video ud, hvor man bryder sit indrejseforbud.

Det var ikke desto mindre, hvad Jura Levakovic gjorde, da han i sidste uge sendte live fra facebook. Her drøner han rundt i København gader med kurs mod Christiania i en Mercedes uden sikkerhedssele med sin fætter Angelo bag rattet - og sender et signal til politiet om, at han gør, hvad der passer ham.

Jura, der blev udvist i december måned, nåede dog kun at være i København i en uges tid, før politiet fik fat i ham, som Ekstra Bladet kunne afsløre tidligere i dag.

- Jeg vil komme tilbage de næste 50 år, lød det fra Jura Levakovic i dag i Københavns Dommervagt. Foto: privat Krimi Udvist i december: Jura Levakovic anholdt i campingvogn i Kastrup

Torsdag anholdte Københavns Politi således den storkriminelle Levakovic på dansk jord, da betjente fandt ham skjult i en campingvogn i Kastrup.

Juras fætter Angelo(til venstre), der selv har en alen lang straffeattest, lagde i går dette billede op på facebook, hvor han er sammen med  med Jura (FOTO: Privat)
Juras fætter Angelo(til venstre), der selv har en alen lang straffeattest, lagde i går dette billede op på facebook, hvor han er sammen med med Jura (FOTO: Privat)
 

I dommervagten fortalte Jura Levakovic, at han er vendt tilbage til Danmark for at besøge sin familie.

- Jeg har en sag kørende ved menneskerettighedsdomstolen, og hvis jeg ikke få medhold i den, så vil jeg alligevel komme tilbage til Danmark for at besøge mine forældre og familie de næste 50 år, sagde Jura Levakovic til dommeren, som forklaring på, hvorfor han har brudt indrejseforbudet.

Jura Levakovic fik en straksdom på 20 dage for at overtræde Udlændingelovens paragraf 59b om ulovlig indrejse.  Jura er i øvrigt ikke langt fra den første i familien, der bryder et indrejseforbud.

Du kan læse alt om Levakovic-klanen, deres forbrydelser og se det unikke digitale stamtræ her:

468 kommentarer
Vis kommentarer