Selvsikker Trump: Det er en joke!

Den amerikanske præsident raser over de seneste målinger fra New York Times og Fox News

Donald Trump har ikke meget til overs for de målinger, der spår, at Joe Biden vil vinde det kommende præsidentvalg i USA. Foto: Reuters
Donald Trump har ikke meget til overs for de målinger, der spår, at Joe Biden vil vinde det kommende præsidentvalg i USA. Foto: Reuters

Donald Trump er rasende over de seneste målinger fra flere medier, der viser, at Joe Biden er favorit til at vinde det kommende præsidentvalg.

Ifølge præsidenten får han 'meget gode' prognoser internt og indikerer hermed, at han selv er amerikanernes kommende leder.

'Ligesom i 2016 er NY Times' prognoser falske. Målingerne fra Fox News er en joke,' skriver præsidenten på Twitter.

Donald Trump er så sikker på, at han vil vinde, at han allerede nu spekulerer på, om han modtager en undskyldning fra medierne, når han har vundet.

'Tror I, at de vil give en undskyldning til mig og mine følgere igen, når jeg vinder? Folk vil have lov, orden og sikkerhed,' skriver han.

Ved det seneste præsidentvalg indikerede langt størstedelen af prognoserne i USA, at Hillary Clinton ville blive landets kommende præsident og slå Donald Trump med længder, ligesom flere eksperter var ude at fremhæve, at det ville være en stor overraskelse, hvis Donald Trump vandt valget.

Trump sletter kontroversielt tweet

Rolling Stones truer med at sagsøge Trump

Domstol i USA: Trump kan ikke bruge militærets penge til mur