Tidligere Miss Ungarn: Trump inviterede mig op på sit hotelværelse

I en lang række lækkede dokumenter anklages Donald Trump for at medvirke i en sexvideo med flere prostituerede optaget på et hotelværelse

Anklagerne mod The Donald vil ingen ende tage. Collage: Privatfoto/AP
Anklagerne mod The Donald vil ingen ende tage. Collage: Privatfoto/AP

Den tidligere vinder af Miss Ungarn, Kata Sarka, er angiveligt en af de kvinder, som Donald Trump har forsøgt at lokke med op på sit hotelværelse, da han i 2013 gæstede Miss Universe-konkurrencen i Moskva.

Det fortæller hun i et interview med det ungarske medie Blikk, skriver New York Daily News. Ingen af medierne har haft mulighed for at verificere anklagerne.

- Vi var i Rusland til finalen af Miss Universe, da en mand tog fat i min hånd, trak mig ind til sig og spurgte, hvem jeg var (...) og hvorfor jeg var der. Så gav han mig sit visitkort med et privatnummer og fortalte mig, hvilket hotel han boede på, fortæller Kata Sarka i interviewet.

Kata Sarka takkede nej til tilbuddet, men gemte det omtalte visitkort som Blikk har fået lov til at fotografere.

Anklager om sexvideo og forsøg på afpresning
Den tidligere skønhedsdronning fortalte allerede sidste år om sit møde med den kommende præsident. Men efter oplysninger, om at der skulle findes en tre år gammel sexvideo med Donald Trump og flere prostituerede optaget på et hotelværelse under Miss Universe-konkurrencen i 2013 er kommet frem, er interviewet blevet aktuelt igen.

På tidspunktet for skønhedskonkurrencen var Donald Trump gift på ottende år med sin nuværende hustru, Melania.

Videoen, der angiveligt viser flere prostituerede udføre såkaldte 'golden showers' (sex hvor de prostituerede har tisset på ham/foran ham), menes at være filmet af den russiske efterretningstjeneste FSB.

Med videoen forsøgte efterretningstjenesten angiveligt at indhente materiale, som senere kunne bruges til at afpresse Trump eller sikre, at han ville indgå indbringende aftaler med Rusland.

Men sexvideon er blot en del af de anklager, der i øjeblikket er rettet mod den kommende præsident.

For udover Trumps seksuelle eskapader følger angiveligt beviser på forsøg på bestikkelse samt hemmelige møder mellem højtplacerede folk i Trump-klanen og russiske embedsmænd under sidste valgkamp. Det viser 35 hemmeligtstemplede dokumenter, som netmediet Buzzfeed offentliggjorde tidligere på ugen.

Troværdig kilde
Det er angiveligt en tidligere britisk spion, der har indsamlet og videregivet oplysningerne til den amerikanske efterretningstjeneste. Og selvom ægtheden af oplysningerne endnu ikke er bekræftet, tager FBI sagen meget alvorligt. Det skyldes blandt andet, at den tidligere spion betragtes som 'troværdig' og med et stort netværk i Rusland.

Vilde anklager
En anden af anklagerne går på, at det russiske regime i fem år har arbejdet tæt sammen med og støttet Donald Trump. Det skyldes, at Trump blev anset for at være i stand til at splitte 'det internationale status quo til fordel for Rusland'. En alliance, der ifølge dokumenterne var støttet af den russiske præsident Vladimir Putin, som 'hadede og frygtede' Hillary Clinton.

Den russiske efterretningstjeneste skal desuden have fodret Trump med ødelæggende informationer om hans modstandere under valgkampen. Noget, Trump tidligere har nægtet.

Ifølge de lækkede dokumenter var Putin og hans medsammensvorne 'overraskede og skuffede over, at lækket af den demokratiske præsidentkandidat Hillary Clintons hackede e-mails ikke havde haft større indflydelse på valgkampen'.

Afpresning
Kilder tæt på Trump-lejren har ifølge de lækkede dokumenter bekræftet, at der gennem otte år er blevet delt fortrolige oplysninger om blandt andre russiske rigmænds aktiviteter i USA.

Til gengæld har den russiske efterretningstjeneste lovet ikke at bruge det kompromitterende materiale, de ellers har indsamlet, mod Trump.

Rygter om de lækkede dokumenter har svirret siden sidste sommer, skriver Buzzfeed. I den tid har forskellige medier forsøgt at få Donald Trump til at be- eller afkræfte anklagerne. Højtplacerede medlemmer af Trump-lejren har benægtet rygterne, og tirsdag aften afviste Trump selv alle rygter i et opslag på Twitter. Her kalder han samtidig rygterne for en ’heksejagt’.

Ifølge New York Times afviser Rusland ligeledes alle anklager og udtaler, at de er skabt for at skade forholdet mellem Rusland og USA.

1 af 2 
2 af 2 Anklagerne mod The Donald vil ingen ende tage. Collage: Privatfoto/AP
317 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere