Tidligere præsidentkandidat sammenligner Obama med dødspilot

Et Facebook-opslag fra Michele Bachmann har vakt forargelse

Selvom hun er ude af politik, så skyder Michele Bachmann stadig kommentarer fra hoften, der kan provokere. (AP Photo/Charles Dharapak)
Selvom hun er ude af politik, så skyder Michele Bachmann stadig kommentarer fra hoften, der kan provokere. (AP Photo/Charles Dharapak)

Michele Bachmann forsøgte forgæves at blive republikanernes modkandidat til præsident Obama i 2012, og den mildt sagt kulørte tidligere stjerne i den konservative Tea Party-bevægelse var allerede dengang kendt for at gå i kødet på Obama.

Men selvom hun forlod politik i 2013, forhindrer det hende ikke i stadig at skyde med skarpt mod præsidenten og få sindene i kog med et indlæg på Facebook.

Med henvisning til Barack Obamas håndtering af Iran-forhandlingerne skriver hun blandt andet, at: 'Barack Obama er det samme for 300 millioner amerikanske sjæle, som Andreas Lubitz var for de 150 sjæle ombord på German Wings-flyet. En forvirret pilot, som flyver hele hans nation ind i klipperne. 

Indlægget har medført skarpe reaktioner.

- Det er utroligt usmageligt, og det er en hån mod uskyldige ofre for et billigt, og ja, lad os se det i øjnene, sindsforvirret indlæg her på FB. Skam dig, Michele. Virkelig !!, lyder et af svarene.

9499 personer har dog også liket opslaget i skrivende stund.

Michele Bachmann er kendt for sine upassende udtalelser. Blandt andet kom hun i problemer, da hun sagde, at orkanen Irene, der kostede mere end 30 menneskeliv, var en hilsen fra Gud, som ville skræmme kongressen til at gøre noget ved den amerikanske økonomi.

Se også: Bachmanns orkan-joke faldt til jorden

Og ved en tidligere lejlighed er hun citeret for følgende om Obama:

– Jeg synes, det er interessant, at sidst vi havde svineinfluenza var i 1970’erne under den demokratiske præsident Jimmy Carter. Jeg anklager ikke præsident Obama. Jeg synes bare, at det er et interessant sammenfald.

Plus 10 skøre udtalelser fra Michele Bachmann

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere