Tordner mod Trumps vilde rygte: - Jeg tilgiver dig aldrig!

I sin nye bog har Michelle Obama en klar besked til Donald Trump. Hun tilgiver ham aldrig for, at han viderebragte et rygte, der satte hendes familie i fare

Præsident Donald Trump har mange fans i USA, men tidligere førstedame Michelle Obama er ikke en af dem.

Særligt en episode har fået Michelle Obama op i det røde felt, og den beskriver hun i sin nye bog 'Becoming'.

Det skriver Washington Post.

I forbindelse med præsidentvalget i 2012 var Donald Trump med til at sprede rygtet om, at Barack Obama ikke var amerikansk statsborger, ligesom konspirationteoretikerne påstod, at hans fødselsattest var falsk.

Og det får nu den tidligere førstedame til at rase mod den nuværende præsident.

- Det var en skør og ond teori, der satte min families sikkerhed i fare. Hvad hvis en eller anden ustabil person dukkede op med en pistol i Washington? Hvad hvis denne person gik efter vores pige?

- Med denne hensynsløse insinuation satte Donald Trump min familie i fare. Det vil jeg aldrig tilgive ham for, skriver hun i bogen.

Artiklen fortsætter under billedet

Her er bogen, der udkommer 13. november i USA. Foto: AP
Her er bogen, der udkommer 13. november i USA. Foto: AP

Obama-parret på scenen på aftenen, hvor deres portrætter blev afsløret. FOTO: AP Photo/Andrew Harnik Politik Her er de skjulte symboler i Obama-portrætterne

Trump tog fejl
Anklagerne mod Barack Obama blev for alvor gjort til skamme, da den tidligere præsident valgte at offentliggøre sin fødselsattest i september 2016.

Og så måtte Donald Trump også indrømme, at han tog fejl.

- Præsident Barack Obama blev født i USA. Punktum. Nu handler det om at få gjort USA 'great again', sagde Donald Trump i forbindelse med sin valgkamp i 2016.

Bogen 'Becoming' udkommer i USA 13. november. Her beskriver Michelle Obama, hvordan hun har oplevet sit liv som den første sorte kvinde, der havde status som førstedame i USA.

Michelle og Barack Obama fotograferet i flirtende samtale i år på et kunstgalleri i deres hjemby Washington D. C. Ægteparret er halvandet år efter afskeden med præsidentboligen Det Hvide Hus godt i gang med at etablere en kolossal privatformue. Foto: Jim Bourg/Ritzau Scanpix Kendte Vanvittig 'efterløn': Så ekstremt godt tjener Obama

Foto: AP
Foto: AP
 

688 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere