Annonce:
Annonce:

Trump afvist! Melania vil ikke holde sin mand i hånden

Foran verdenspressen blev præsidenten afvist af førstedamen. Se det ske herunder

Se afvisningen her. Video: AP/PA
Annonce:
Følg Politik

Præsident Donald Trumps netop overståede besøg i Israel blev en historisk begivenhed, blandt andet fordi han var den første amerikanske præsident, der besøgte Jerusalems berømte Grædemur.


Her skriver Donald Trump historie. Video: AP

Trump i kontroversielt besøg: Første præsident nogensinde

Præsident Trump og fru Melania havde dog knap sat foden på israelsk jord, før der opstod en situation, der nok ikke helt kan kaldes historisk, men ikke desto mindre har fået masser af opmærksomhed.

På den røde løber i lufthavnen afviste Melania Trump nemlig at holde sin mand i hånden, hvilket har givet brændstof til masser af spekulationer om forholdet mellem de to. Se afvisningen i videoen over artiklen.

Annonce:

Ikke overraskende er diverse Twitter-brugere klar med kommentarer og forklaringer på situationen, for eksempel at Trump simpelthen bare er en klam type, som man ikke har lyst til at holde i hånden.

En anden mener at den amerikanske præsident blot kopierede sin israelske kollega Netanyahu, og så sit snit til at fremstå en smule menneskelig.

Endelig mener en bruger at det ikke var Trump der blev afvist af Melania, men omvendt, da han valgte at 'trække tilbuddet tilbage' foran næsen på sin kone.

Ekspert: Hun bliver behandlet som et barn
Engelske Independent er gået skridtet videre, og har fået hændelsen analyseret af en ekspert i kropssprog, der mener at situationen skal ses som Melanias afvisning af at blive behandlet som et barn.

- Han går langt foran for at vise sin magt, og tager sin hånd tilbage for at føre hende som et barn, hendes hånd går under hans, op og ud for at sige 'nej, du kan ikke føre mig som et barn, udtaler kropssprogsekspert Patti Wood til det engelske medie.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: