Annonce:
Annonce:

Trump er overrasket: - Præsident-jobbet er meget hårdere, end jeg troede

Donald Trump fortæller i et stort interview, at han savner at køre bil, og så er han overrasket over, at hans nye job er så hårdt, som det er

Indimellem tager jobbet så hårdt på præsidenten, at han glemmer, hvad han trådte ind i kontoret for - se bare her, hvor Trump glemmer noget helt centralt. (Video: AP)
Annonce:
Følg Politik

I denne weekend runder Donald Trump 100 dage som præsident i USA, og i den anledning har han givet et stort interview til Reuters, hvor han ærligt fortæller om, hvad han er blevet overrasket over, og hvad han savner ved sit gamle liv.

Og han lægger ikke fingre imellem.

- Jeg elskede mit tidligere liv. Jeg havde så mange gode ting kørende for mig. Nu er der meget mere arbejde end i mit tidligere virke. Jeg troede, det her ville være nemmere, siger Donald Trump til nyhedsbureauet.

Meget mindre privatliv
Donald Trump blev indsat som præsident 20. januar, og her tre måneder senere har han allerede været i voldsomt stormvejr og har måttet opsige tætte medarbejdere og droppe valgløfter.

På den private front er der også sket lidt.

- Man lever virkelig i din egen lille boble, fordi der er så stort et sikkerhedsopbud omkring en. Man kan ikke rigtigt tage nogen steder hen, siger Trump.

Annonce:

Han fortæller videre, at han i hele sit liv har været vant til at være en offentlig person, men han er blevet overrasket over, hvor lidt privatliv han har nu.

- Jeg kan godt lide at køre bil. Det kan jeg ikke nu, siger præsidenten til Reuters.

Dommere i vejen
Ud over at have opsagt ellers tætte medarbejdere på grund af skandaler har Donald Trump også flere gange lidt bitre nederlag i forhold til den helst store sag om indrejseforbud for personer fra en række mellemøstlige lande.

Han har således også måtte se sine to indrejseforbud rettet mod borgere fra lande med overvejende muslimsk befolkning blive bremset ved flere domstole.

Ny STOR lussing til Trump: Dommer spænder ben for hans plan

Derudover har en dommer blokeret for en ordre fra præsident Donald Trump om at tilbageholde føderale midler fra byer, der huser illegale indvandrere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: