Trump håner Clinton: 'Hun vil blive inderligt savnet'

Den amerikanske præsident skriver, at han havde glædet sig til at dyste mod Hillary Clinton igen

Den amerikanske præsident, Donald Trump. Foto: Reuters
Den amerikanske præsident, Donald Trump. Foto: Reuters

USA's præsident, Donald Trump, håner rivalen Hillary Clinton, efter at hun har meddelt, at hun ikke stiller op til det kommende præsidentvalg.

Trump, der besejrede Hillary Clinton ved præsidentvalget i 2016, skriver på Twitter, at han ellers havde glædet sig til en omkamp.

'Aw, øv, betyder det, at jeg ikke får chancen for at blive udfordret af hende igen? Hun vil blive inderligt savnet', skriver han.

Hillary Clinton slog mandag fast i et interview med CNN, at hun ikke søger revanche mod Trump.

- Jeg stiller ikke op, men jeg vil blive ved med at arbejde, diskutere og stå fast på det, jeg tror på.

- Jeg vil blive ved med at udtale mig. Jeg er ikke på vej væk, siger Hillary Clinton, der understreger, at hun er færdig med at søge et offentligt embede.

Hun afviser således også, at hun heller ikke agter at stille op til andre politiske poster, herunder til posten som guvernør eller senator for New York, hvor hun er bosiddende.

Hillary Clinton, tidligere førstedame og senator, blev i 2016 den første kvinde, der blev nomineret som præsidentkandidat af et af de to store partier.

Selv om hun ved valget opnåede næsten tre millioner flere stemmer end Trump, måtte hun se sig slået på grund af fordelingen af valgmandsstemmer.