Trump i ny voldsom udmelding på Twitter

Donald Trump advarer nu Kim Jong Un og skriver på Twitter, at militæret er klar og på plads

Endnu en gang har den amerikanske præsident været ved tasterne på det sociale medie Twitter. I hans nyeste tweet advarer han Nordkoreas leder, Kim Jong Un, og opfordrer ham til at lægge sin strategi om.

Præsidenten har skrevet, at hans militære løsninger er helt på plads, låst og ladt, hvis Nordkorea skulle finde på at agere uklogt over for Amerika.

Ekstra Bladet har i den seneste tid fulgt sagen, hvor de to landes ledere skiftevis har truet hinanden via forskellige medier.

Krig & katastrofer - 9. aug. 2017 - kl. 18:11 Trump truer Nordkorea med bål og brand: For 18 år siden var det endnu værre

 
I går var den amerikanske præsident ude og udtale sig omkring Kim Jong Un, hvor han sagde, at han ikke havde været hård nok over for den nordkoreanske leder.

Tidligere har Trump ellers været klar i mælet og udtalt, at Nordkorea vil blive mødt med bål og brænd, som verden aldrig har oplevet det før, skulle de gå imod Amerika.

I Nordkorea har en general været ude og udtale, at Trump kun reagerer på absolut magtanvendelse, og at dialog er umulig med en som ham.
Politik - 10. aug. 2017 - kl. 01:27 Vild ordkrig: Nordkorea skruer op for fornærmelserne

 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen