Trump inviterer Bills elskerinde med til debat mod Hillary

Donald Trump truer med at invitere Bill Clintons tidligere elskerinde til præsidentkandidaternes første debatmøde

På mandag skal de to kandidater debatterer - begge parter kan inviterer gæster, som kan styrke dem eller udfordre modstanderen. Og det må man sige, Trump har taget bogstaveligt, ved at invitere kvinden der påstår at have haft en affære med Bill Clinton. Foto: AP
På mandag skal de to kandidater debatterer - begge parter kan inviterer gæster, som kan styrke dem eller udfordre modstanderen. Og det må man sige, Trump har taget bogstaveligt, ved at invitere kvinden der påstår at have haft en affære med Bill Clinton. Foto: AP
Følg Politik

Det kan ende med at blive en pinlig affære for Hillary Clinton mandag aften, når hund og Donald Trump skal afholde deres første præsidentdebat sammen.

Donald Trump har nemlig valgt at starte ud med en grov provokation, da han på Twitter inviterede kvinden, der påstår at have haft en affære med Hillarys mand i 1992, med til kandidaternes første debatmøde. På Twitter truer Trump med at sætte elskerinden Gennifer Flowers på forreste række.

Det er ikke helt sikkert, om Trump bare provokerer Hillary, eller om han faktisk har sendt elskerinden, Gennifer Flowers, en billet til debatten på Hofstra University på Long Island.

Men overfor The New York Times, og på sin egen Twitter, har Gennifer Flowers takket ja til invitationen.

- Ja, jeg kommer, skrev hun i en besked til avisen.

Gennifer Flowers påstod i 1992 at have et langt forhold med Bill Clinton, som den tidligere præsident benægtede. Senere har han dog erkendt at have været sammen med kvinden en enkelt gang tilbage i 1997.

Den skandale er Donald Trumps rådgivere gode til at bringe op og bruge som angreb mod Hillary, selvom kandidat Trump selv har en fortid med tre ægteskaber, hvor et af dem sprang ud af en affære.

Beskeden på Twitter fra Donald Trump var egentlig ikke til Flowers, men var skrevet direkte til Mark Cuban, som ofte har været ude og kritisere Trump i sit reality-show 'Shark Tank'. Ham har Hillary Clinton nemlig inviteret til mandagens debataften og til at sidde på forreste række.

Det er kendt, at præsidentkandidaterne fører psykologisk krig imod hinanden i deres kampagner, og når de vælger gæster til deres debatmøder - Ligesom det ligner at være tilfældet med Hillarys invitation af Mark Cuban.

Men Trumps invitation af Gennifer Flowers ligger i en lidt anden kaliber, og som svar har Hillary Clintons kommunikationschef, Jennifer Palmieri, udtalt:

- Hillary Clinton har planer om at bruge debatten til at diskutere spørgsmålene, der udgør en forskel i folks liv. Det er ikke overraskende, at Donald Trump har valgt en anden retning.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale