Trump-klippet alle taler om: Her er det du ikke kunne se

Klippet med Melanias sammenbidte ansigtsudtryk er gået verden rundt, men tilsyneladende er det slet ikke hende, Trump talte til

Det efterhånden berømte blik: Men hvem kigger Trump i virkeligheden på?
Følg Politik

Klippet er gået verden rundt og skabt debat på sociale platforme, men de fleste har faktisk ikke set ovenstående udgave, hvor man kan se mere end blot Melania og Donald Trump i et skarpt skåret nærbillede.

Efter det oprindelige klip blev der spekuleret i, om den nybagte præsident Trump sagde noget, der gjorde fruen nedtrykt under ceremonien - eller om hendes sammenbidte og triste ansigtsudtryk skyldes, at hun ikke trives i ægteskabet.

Trump hængt ud for Melania-bommert: Det har fyldt massivt

Det korte klip, der har kørt lystigt rundt på sociale medier, har sågar skabt en 'Free Melania'-bevægelse, men måske var præsidentfruen blot tynget af situationens alvor.

I det korte klip, der gik viralt, er der skåret helt ind på Melania og 'The Donald', men i ovenstående video, kan man se, at præsident Trump faktisk henvender sig til sin datter Ivanka, da han vender sig rundt.

Hele verden griner af Melanias gave: Se ansigtsudtrykket der siger det hele

Far og datter sender hinanden et anerkendende nik samt et gensidigt vip med øjenbrynene, før det ser ud som om, at Trump sender et hastigt luftkys i Melanias retning, inden han igen vender sig mod folket, og konens ansigtsudtryk skifter igen.

Trump-modstanderne har dog ikke mistet kampgejsten og spekulerer nu i, at Melania blev nedtrykt, fordi Trump i situationen viser datteren mest af opmærksomheden.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde