Trump mødt af kæmpe penis

En ung klimaaktivist sendte en noget prekær hilsen til Donald Trump

Foto: born eco
Foto: born eco

En klimaaktivistisk gruppe har forberedt en noget anderledes velkomst til den amerikanske præsident, Donald Trump.

En ung fyr ved navn Ollie Nancarrow havde nemlig slået græsset på et stort, grønt område - som efterfølgende lignede en kæmpe penis.

Ved siden af græspenissen står teksten: 'Oi Trump.'

Det skriver The Independent.

Den unge klimaaktivist er en del af gruppen born_eco, og han har skrevet beskeden under den flyrute som Donald Trump fløj over, da han ankom mandag morgen til et statsbesøg.

Det er uvist om den amerikanske præsident lagde mærke til den kæmpe penis på marken.

Anerkender ikke klimaforandringer
Udover penissen har Ollie Nancarrow også skrevet 'klimaforandringer er ægte' ved siden af en isbjørn.

Det gør han blandt andet fordi, at Donald Trump gentagne gange har udtalt sig meget skeptisk omkring menneskers involvering i den globale opvarmning.

'Donald Trump er totalt afvisende over for klimaforandringerne. Derfor er han ikke velkommen, og jeg vil have, at han bliver gjort opmærksom på det, siger den unge mand til The Independent.

På sin Twitterprofil skriver Ollie Nancarrow også:

'Kan I gætte, hvem der har haft travlt i dag med at sende et stift budskab til Trump under Stansteds flyrute?' står der på den unge mands Twitter efterfulgt af to billeder af sine 'værker' på markerne.

FOTO: ROBERTO SCHMIDT / AFP Samfund Trump: Klimaforandringer er ikke et svindelnummer

Foto: AP Samfund Så er det officielt: Trump trækker USA fra klimaaftale

Modstand i England
Den amerikanske præsident er heller ikke just populær i England.

Under sit statsbesøg skal han blandt andet møde Dronning Elizabeth og til en middag med højtstående personer. Til middagen har blandt andet oppositionslederen Jeremy Corbyn nægtet at deltage.

Derudover regner englænderne med, at der kommer til at være enorme mængder af demonstranter på grund af besøget - hvilket måske kan give én deja vu, fra sidst Donald Trump var i England.

Det er denne ballon, der skal 30 meter op i luften næste fredag. Foto: Ritzau/Scanpix Politik Trump mødt af kæmpe fornærmelse i London

22 kommentarer
Vis kommentarer