Trump trumfer igen... nu med telefonstunt

Temperamentet løb igen af med Donald Trump, der for rullende kamera udleverede præsidentkandidats mobilnummer

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Stormen er først ved at blive blæst rigtig godt i gang. Men når man er mangemilliardær, tv-star, forretningsmand, præsidentkandidat og hedder Donald Trump ikke mindst, så er man ikke bleg for at starte en ny.

Næppe har vreden og forargelsen lagt sig oven på ejendomsmogulens hån af den tidligere præsidentkandidat og krigsveteran John McCain, som Trump hånede offentlig ved at detronisere ham som krigshelt, fordi han blev taget til fange under Vietnamkrigen. Men nu trumfer Trump med et nyt mediestunt.

Se den omtalte hån af McCain her.. (Video: AP).

Donald Trump har været vært for reality-programmer som 'The Apprentice' - i lære som kendt - der også er kopieret af danske tv-stationer. Her sviner han pressefotografer til i januar i år. (Foto: AP/Chris Pizzello) Plus 'Joakim von Trump' vil være præsident

Trump sur: Blev kaldt verdens største 'jackass'
Tirsdag pustede den 69-årige nemlig endnu mere liv i de i forvejen ophidsede vande under en af sine politiske - eller i hvert fald bare - taler i South Carolina, hvor han denne gang lod galden gå ud over præsidentkandidat og konkurrent, senator i South Carolina, Lindsey Graham.

- Jeg tænker, er han en tigger?, spurgte Trump tilhørerne og foran rullende kameraer.

Blot få timer forinden havde Graham omtalt The Donald som 'the worlds biggest jackass' efter svineren af McCain. Det fik Trump til at reagere ved at omtale en anekdote, hvor Graham Lindsey for år tilbage havde ringet og tryglet Trump om hjælp til at komme i tv-showet Fox and Friends.

(Foto: AP) Politik War ZERO: Kan denne mand stoppe Trumps triumftog...

Uddelte nummer for åben skærm
- Det er flere år siden, men lad os se. Jeg har stadig hans nummer, lød det fra Trump, der trak en seddel op og læste det private mobilnummer højt.

- Jeg ved ikke, om det virker. Men 'give it a shot'. Det er din lokale politiker. Han fikser ikke noget for dig, men i det mindste vil han tale med dig, flød hævnen fra den bitre Trump til stor latter for de fremmødte støtter.

Mens Trump fortsatte svinerierne af andre kandidater i sin tale - blandt andet opfordrede han Rick Perry til at få en IQ- test, indså South Carolinas senator efter en telefonstorm uden lige på det omtalte mobilnummer, at et nyt telefonnummer nok var på sin plads med dette tweet:

Ekstra Bladet tjekkede naturligvis nummeret, hvor en kvinde stemme annoncerede Grahams navn, men hvor telefonsvareren ikke overraskende var fuld.

Et trængt felt af håbefulde kandidater til verdens absolutte toppost. 
(Foto: AP) Politik Vi vil også være præsident  

Stjæler al opmærksomhed
Frustrationerne i den republikanske præsidentkandidatlejr er i det hele taget til tage at føle på. For siden sekundet Trump trådte ind i kampen om præsidentsædet, har han stort set ikke efterladt noget spalteplads eller værdifulde tv-minutter til sine konkurrenter.

Om han enten har inviteret pressen med på golfbanen eller delt bramfrit ud af sine arrogante hånerier, er det ham, der har sat dagsordenen. En ny undersøgelse baseret på Google News viser tilmed, at Trump har fået mere medieopmærksomhed end resten af de nu 15 andre republikanske kandidater. Til sammen. Med 46 % af den samlede dækning af de republikanske kandidater (der kun kan samle 44 %) taler man om, at feltet simpelthen er blevet 'Trumped'.

Det var under Trumps annonceringstale til præsidentvalgkampen, at han kaldte latino-immigranter for voldtægtsmænd og mordere. 
Senest har han draget narkobaron El Chapo Guzman ind i den debat. 
(Foto: AP) Krimi Flygtet narkobaron truer Donald Trump

At forretningsmanden også står for hele 62 % af de samlede Google-søgninger på nettet af de republikanske kandidater taler for sig selv. Det er i øvrigt hele seks gange flere søgninger end der har været alene på Jeb Bush.

Således var det heller ikke meget fokus den nye kandidat, John Kasich, fik, da han tirsdag meldte sig i præsidentkampagnen som seneste tiltrådte kandidat. For igen igen var den Trumpske tunge, der løb med al opmærksomheden.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
49 kommentarer
Vis kommentarer