Trumps datter får vild kritik for ’upassende’ festbillede: Ekstremt ufølsomt

Kritikken vælter ned over præsident Trumps datter efter hun har delt et festbillede på Twitter

Ivanka Trump er havnet i strid Twitter-modvind på grund af et fest-billede, hun har delt på Twitter. Arkivfoto: AP
Ivanka Trump er havnet i strid Twitter-modvind på grund af et fest-billede, hun har delt på Twitter. Arkivfoto: AP

Fredag underskrev Donald Trump dekretet, som forbyder folk fra syv overvejende muslimske lande at rejse ind i USA i 90 dage. Omkring et døgn senere var hans datter til fest.

De to ting i forening har nu fået et hav af Twitter-brugere til at fare i flint. Fra festen har Ivanka Trump, som siges at være sin fars yndlingsdatter. Hun var måske også årsagen til, at Melania Trump så umådeligt trist ud i et tv-klip, som for nylig gik verden rundt, nemlig delt et billede af sig selv iført en glitrende sølvkjole. Det skriver Independent.

Billedet tiltrak straks ekstremt negativ opmærksomhed fra Twitter-brugere, som mener, at det er både usmageligt, ufølsomt og upassende af præsident-datteren at vise den slags festbilleder, mens farmands nye dekret skaber vild debat og voldsom kaos i lufthavnene.

Præsident Trump med et af de dekreter han har underskrevet i sin første tid som præsident. Foto: AP Politik OVERBLIK: Forstå Trumps indrejseforbud på to minutter

’Udover alt det, som er så umådeligt stødende ved at poste dette (du VIDSTE, du ville få den reaktion), så ser din kjole forfærdelig ud’, lyder en af de mange kommentarer, som billedet, hvor Donald Trumps rådgiver og svigersøn, Jared Kushner, hviler sin hånd på sin kones bagdel, har affødt.

Flere andre kalder Ivanka Trumps outfit for en ’staniol-kjole’, men mest af alt er det timingen i forhold til de øvrige overskrifter, som faren nu er i centrum for, der vækker debat.

’Underligt tonedøvt at vise denne glitrende staniol-aftenkjole, når man tænker på den nuværende humanitære krise. Det virker ubegavet’, skriver Twitter-brugeren Josh Morgerman eksempelvis.

’Åh gud, verden brænder og familier splittes ad, men du er foldet ind i staniol. Cool. #MuslimBan’, stemmer Christopher Ehlers i på det sociale medie.