Trumps svigerdatter på hemmeligt besøg i Danmark

Donald Trumps svigerdatter med danske aner var for nylig på besøg i Danmark

Vanessa her i midten lige bag den amerikanske præsident Donald Trump (Foto: AP)
Vanessa her i midten lige bag den amerikanske præsident Donald Trump (Foto: AP)

Det er ikke hver dag, at en Trump besøger Danmark, men det var for nyligt tilfældet på den lille danske ø Orø nær Holbæk.

Det skriver DR Sjælland.

I al hemmelighed var Vanessa Trump, der er gift med Donald Trump Junior og dermed svigerdatter til den amerikanske præsident, i Danmark for at besøge sin danske familie

Donald Trump med sin 11-årige efternøler, Barron. (Foto: AP) Politik Trumps søn gik i panik over halshugnings-foto

Politik Dropper kendt komiker efter foto med halshugget Trump

John Ewans Porting er søn til jazzkomponisten Kai Ewans, og Vanessa Trump er hans niece, og derfor har hun stadig kontakt til Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet

Trumps svigerdatter med danske rødder havde Secret Service med til Danamrk (Foto: AP)
Trumps svigerdatter med danske rødder havde Secret Service med til Danamrk (Foto: AP)
 

- Det var et helt privat familievisit. Det der private liv har vi jo alle sammen brug for, og hun især. Så hun har nydt den tid sammen med os, siger John Ewans Porting til DR.

Udover besøget på den lille danske ø, så oplyser Statsministeriet til Ritzau, at Vanessa Trump også var inviteret til frokost på Marienborg.

Her spiste hun med Lars Løkke Rasmussen, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary i den danske tjenestebolig i Lyngby.

Mandsopdækket
Selv om Vanessa Trump 'blot' er Trumps svigerdatter, så fortæller John Ewans Porting, hvordan de blev fulgt helt tæt af Secret Service.

En fuldstændig og formel udtræden af aftalen kan tage op til tre år at gennemføre.. Foto: AP Politik Trump udskyder USA's store klimabeslutning

Donald Trump har været lidt for hurtigt på tasterne natten til onsdag (Foto: AP) Politik Stor mystik om Trumps nyeste vrøvle-besked: ...Covfefe?

- De var som minimum seks til at mandsopdække dem, men de gør det meget diskret og ordentligt. De sikrede sig, at der ikke var nogen journalister, og det passede vi også på, siger John Ewans Porting, siger han til DR.

Artiklen fortsætter under billedet

Vanessa Trump sammen med sin mand (Foto: AP)
Vanessa Trump sammen med sin mand (Foto: AP)

John Ewans Portings far, Kai Ewans, var et stort navn på den danske jazzscene fra 1920'rne og frem til 40'erne.

I 1950'erne valgte han at emigrere til USA med familien, men sønnen, John Ewans Porting, var begyndt at studere og valgte at blive i Danmark.

Han har siden da bevaret et tæt forhold til sine søskende i USA, og i særdeleshed søsteren Bonnie Haydon, som er mor til Vanessa Trump.

Vanessa Trump og Donald Trump Jr. har været gift siden november 2005, og de mødtes ifølge Heavy.com til et modeshow, hvor Vanessa arbejde som model.

Trump Junior-Parret har tre sønner og to døtre sammen, men mini-Trump var ikke altid manden i hendes liv.

Vanessa Trump har tidligere datet Leonardo DiCaprio.

Fra venstre: Sveriges Stefan Löfven, Lars Løkke, Norges Erna Solberg, Finlands Juha Sipilä og Islands Bjarni Benediktsson holder på en bold med FN's 17 bæredygtighedsmål. Foto: Handout/Scanpix Dansk politik Hele verden morer sig: Nordens statsministre med hånlig hilsen til Trump

15 kommentarer
Vis kommentarer