TV: Skal grænsebommene slås ned igen?

Hvert år bliver den danske stat snydt for millioner af kroner, når de østeuropæiske gangstere hvidvasker penge og begår anden økonomisk kriminalitet. OBS: Udsendelsen er slut, men herunder kan du se eller gense programmet

Bedrageri, skattefusk og avanceret økonomisk kriminalitet bliver i stigende grad udført af østeuropæiske bagmænd. Hvert år bliver den danske stat snydt for millioner af kroner, når de østeuropæiske gangstere hvidvasker penge og begår anden økonomisk kriminalitet.

I 2013 rejste politiet 7.112 sigtelser mod rumænske statsborgere, men allerede året efter i 2014 var det steget til 10.214 sigtelser mod rumænske statsborgere.

Ekstra Bladet TV konfronterer politikerne og spørger om, hvilken konsekvenser de åbner grænser har haft for Danmark. Skal vi slå bommene i igen? Eller er et helt åbent Europa fremtiden?

Se formand for Dansk Folkeparti, Peter Skaarup, EU- og udenrigsordfører i Socialdemokratiet Morten Bødskov og retsordfører for Venstre, Karsten Lauritzen direkte i debat, ført an af Paula Larrain.

Tallene om den stigende kriminalitet taler for sig selv, men hvad siger tre fremstående politikere til spørgsmålet om åbne grænser og flere østeuropæiske kriminelle i Danmark? 

Søndag blev dokumentaren 'Jagten på gangsterne fra øst' vist på TV3. Dokumentaren er et samarbejde mellem Ekstra Bladet og TV3. Her er to rumænske journalister gået undercover for at afdække det kriminelle miljø blandt udlændinge i Danmark. Her bliver der bevist, at østkriminelle let kan begå alt fra indbrud til avanceret økonomisk kriminalitet.

Se klip fra dokumentaren herunder, og se live-debatten i playeren øverst

Se da Ekstra Bladet og TV3 konfronterede kriminelle rumænere i deres hjemland

122 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere