Ups! Johnson i pinlig kysse-bommert

Premierministeren havde nær kysset sin erhvervsminister på munden. Se situationen herunder

hvilken kind starter man med? Boris Johnson og Andrea Leadsom er vist ikke helt enige. Video: Reuters via Ritzau Scanpix

Du kender måske selv situationen: Du befinder dig et sted hvor kindkys er på sin plads som hilsen, men hvilken kind er det nu, man starter med?

En sådan situation befandt den britiske premierminister, Boris Johnson sig i, da han onsdag indtog scenen for at levere den afsluttende tale til det konservative partis årsmøde i Manchester, skriver Reuters.

På vej op til scenen blev der hilst på hele partitoppen, men da Johnson skulle hilse på erhvervsminister Andrea Leadsom med et kindkys, opstod der en lettere kikset situation, da de to tilsyneladende ikke er enige om, hvilken kind man kysser først.

Ud fra optagelserne at dømme er Leadsom tilhænger af højre kind, mens Johnson helst vil starte med den venstre. Derfor endte det i den akavede situation, som du kan se i videoen ovenfor.

Boris Johnson leverede, hvad der angiveligt er et sidste Brexit-udspil onsdag. Hvis ikke det accepteres af EU, vil Storbritannien ifølge Johnson afbryde forhandlingerne og forlade EU 31. oktober.

Se også: Vælg mellem vores forslag eller no-deal

Hvad er op og ned i brexit? Få ey overblik her. Video/Redigering:AP/Kristian Hansen/Martin Ekelund

59 kommentarer
Vis kommentarer