Forager med ny udtalelse

'En antidemokratisk bevægelse, som hører ingen steder hjemme i et folkestyre' lyder betegnelsen om femisme fra den socialdemokratiske folketingskandidat Simon Simonsen

Femisme er ifølge Simon Simonsen identitetspolitik af værste skuffe. Foto: Thomas Howalt Andersen
Femisme er ifølge Simon Simonsen identitetspolitik af værste skuffe. Foto: Thomas Howalt Andersen

Den socialdemokratiske folketingskandidat Simon Simonsen kan ikke klandres for at være bange for at komme med bombastiske udtalelser.

Det oplevedes for et par uger siden, hvor Simon Simonsen kritiserede partifælde og borgmester Joy Mogensen for at blive gravid med en anonym sæddoner, og onsdag rettes kritikken mod feminisme.

- Feminisme er en antidemokratisk bevægelse og hører ingen steder hjemme i et folkestyre, lyder den kontante melding fra Simon Simonsen til Radio24syv.

Udtalelsen kommer i kølvandet på Ekstra Bladets dækning af det såkaldte Helga-netværk, hvor Simon Simonsen blev forholdt stifter og socialdemokrat Katrine Skovs kommentar om, at angrebet på Joy Mogensen 'kan betegnes som vold mod kvinder i politik'.

Det faldt åbenbart Simon Simonsen for brystet i en sådan grad, at han følte feminisme-kritikken nødvendig.

- Feminismen er kun optaget af at lave politik for den ene del af befolkningen, og det hører ingen steder hjemme i et moderne folkestyre, og det mener jeg er identitetspolitik af værste skuffe, lyder det videre fra Simon Simonsen.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Simon Simonsen.

LIVE

35 kommentarer
Vis kommentarer