'Gokke-Jokke er valgkampens mest vellykkede stunt'

Anna Thygesen har lutter rosende ord til overs for Joachim B. Olsens kontroversielle valgannonce

Hør kommunikationsrådgiveren rose Joachim B. Olsens annonce her. Producer: Lasse Brøndal

'Når du er færdig med at gokke, så stem på Jokke.'

Sådan lyder en valgannonce fra Liberal Alliances Joachim B. Olsen, der siden sidste uge har været at finde på verdens største pornosite, Pornhub.

Umiddelbart ikke den mest oplagte platform at føre valgkamp på, men tag ikke fejl; Annoncen har fået massiv omtale, og under onsdagens 'Valgmorgen på Ekstra Bladet' tøver kommunikationsrådgiver Anna Thygesen ikke med at kalde annoncen for valgkampens hidtil mest vellykkede stunt.

- Lige meget hvad er det sjovt, det er anderledes, og så er det stadig en annonce på et medie, hvor der er en hulens masse potentielle vælgere, lyder vurderingen fra Anna Thygesen.

Sagens hovedperson, 'Gokke-Jokke', var morgenens anden gæst i Ekstra Bladets tv-studie, hvor han fortalte nærmere om, hvordan idéen opstod:

- Vi så en liste over de mest besøgte sites i Danmark, og Pornhub ligger utroligt højt oppe, højere end Berlingske, Politiken og TV2, forklarer Joachim B. Olsen, som dog mener, at ekstrabladet.dk stadig er mere besøgt af danske brugere end Pornhub.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Pornhub har flest mandlige brugere, men 24 procent af brugerne er faktisk kvinder, som i øvrigt bruger væsentligt længere tid pr. besøg end mænd gør.

74 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere