Griner af Dans video: - Løkke lyver

I en kreativ Facebook-video går Dan Jørgensen i flæsket på Lars Løkke, som han beskylder for at lyve som Socialdemokratiets politik

Løkke snakker ALT for meget om Socialdemokratiets politik, lyder det fra Dan Jørgensen, der har leveret et kreativt modsvar. Producer: Martin Lorentsen.
Følg Politik

Løkke lyver om Socialdemokratiets politik.

Det mener Dan Jørgensen (S), der har lavet en video, hvor han med egne ord 'tilbageviser' Løkkes påstande om Socialdemokratiets politik.

Da den blev afspillet i 'Ekstra Bladets Valgmorgen', var panelet flade af grin - især da Dan Jørgensen leverede videoens afsluttende replik.

- Man kan vælge løgne med Løkke eller forår med Frederiksen, siger han i videoen.

- Det kørte meget godt, indtil det sidste, udbryder Henrik Qvortrup, da videoen er slut.

Dan Jørgensen siger, at Lars Løkke lyver - og den strid kan hurtigt løses, mener Ekstra Bladets Poul Madsen. Se hans løsning her. Videoreportage: Gorilla Media

Videoen har været set 40.000 gange på Facebook, men om den rykker vælgere, ved panelet i 'Ekstra Bladets Valgmorgen' ikke.

- Jeg synes, at det er underholdende. Jeg tror, at dem som allerede er på rød blok, så vil de sidde og juble, lyder det fra Ditte Okman.

- Men hvis det er decideret løgn, det der bliver sagt, så synes jeg da også, at det er ganske rimeligt, hvis man tilbageviser det. Det er pisse irriterende, når der bliver sagt direkte usandheder mod en, tilføjer hun.

Se Dan Jørgensen gå til modangreb på Løkke  i videoen øverst i artiklen.

Hele 'Ekstra Bladets Valgmorgen' kan ses her.