Pia skælder ud på krænkede: - Hold nu op

Pia Kjærsgaard mener, at de, der brokker sig over hendes friske tweets om blandt andet drags og homoseksuelle til Eurovision, skal tage sig en slapper

- Hold nu op! lød det fra Pia K., inden hun kastede sig und i endnu en tirade om, hvordan der er for mange mænd med fuldskæg og lange kjoler ved Eurovision. Producer: Martin Lorentsen.

På papiret er hun formand for Folketinget, men under valgkampen har Pia Kjærsgaard (DF) så sandelig vist sig som en kandidat til dronningen af Twitter.

Senest har hun skældt ud på Pernille Vermund, der ikke vil stemme til EP-valget, men også Eurovision har fået DF-legenden op i det røde felt.

Da hun gæstede 'Ekstra Bladets Valgmorgen', skød hun - endnu en gang -  med skarp mod sangkonkurrencen.

- Alle dem, der bliver stødte og krænkede.. Hold nu op. Vi skal også sige tingene som de er. Melodi Grand Prix har antaget noget, hvor man tænker ‘hold da op’.

- Jeg kender rigtig mange bøsser, og jeg kender rigtig mange, der fantastiske gode mennesker, men jeg kender godt nok ikke nogle bøsser, der iklæder sig en lang kjole og samtidig har fuldskæg. Prøv at forestille dig dig selv, Henrik, lyder det fra Pia Kjærsgaard.

- Mig?, spørger en forbløffet Henrik Qvortrup.

- Ja. Med skæg, lang kjole og i Melodi Grand Prix. Det ville aldrig gå, fastslår hun.

Pia Kjærsgaard er ikke tilfreds med, hvordan Eurovision er skruet sammen. Foto: Philip Davali Event & Kultur Pia K. raser over Eurovision: Alt for meget bøsse!

Pia Kjærsgaard mener ikke, de vilde Twitter-kommentarer er upassende i forhold til hendes hverv som formand for Folketinget.

- Jeg har sagt siden den dag, at jeg blev formand, at jeg stadigvæk er Pia Kjærsgaard, og så galt er det jo ikke.

- Jeg er bestemt ikke imod homoseksuelle, hverken bøsser ellers lesbiske, understreger hun.

Se hele 'Ekstra Bladets Valgmorgen' her.

117 kommentarer
Vis kommentarer