Qvortrup: Løkke bør gå til dronningen

Efter sin valgbombe om en SV-regering bør Lars Løkke gå til dronningen, siger Henrik Qvortrup

Løkke bør gå til dronningen. Det er nemlig simpelthen desperat, når Lars Løkke Rasmussen åbner for en regering med Socialdemokraterne.

Det mener Ekstra Bladets politiske kommentator Henrik Qvortrup, efter Lars Løkke Rasmussen har detoneret bomben i forbindelse med udgivelsen af en ny samtalebog med statsministeren.

- Vælgerne må sidde forvirrede tilbage. Hidtil har han slået løs på Socialdemokraterne og deres politik, og nu vil han pludselig sidde i regering med dem. Logisk set burde han gå til dronningen - hvordan kan han sidde i en regering og så samtidig bede om en ny?, siger Henrik Qvortrup.

Lars Løkke Rasmussen. Foto: Liselotte Sabroe Valg19 - 16. maj. 2019 - kl. 09:05 Løkke åbner for SV-regering

Løkke kalder det i bogen 'et rigtig forslag'.

'Der er naturligvis nogle dilemmaer i det her, men samtidig er der for mig ingen tvivl om, at det er et rigtigt forslag. Meget politik laves allerede inde på midten i dag', siger Lars Løkke Rasmussen i bogen, der hedder 'Befrielsens Øjeblik', og som udkommer i dag torsdag på Politikens Forlag.

Bestilte bog
Bogen er blevet til efter anmodning fra Lars Løkke Rasmussen selv og er skrevet af forfatteren Kirsten Jacobsen.

I bogen bliver Løkke også spurgt, om han tror, mange danskere vil tænke 'endelig' om en SV-regering.

- Tror du, mange danskere ville tænke 'endelig'?

'Det er enormt svært at spå om ... måske tror de, at jeg bare vil redde min ministerbil,' lyder svaret fra Lars Løkke Rasmussen.

132 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere