Riskær nedgør 'sød' valg-'babe': - Det spiller ikke!

Klaus Riskær Pedersen har ikke meget tilovers for Kristendemokraterne og deres partileder-vikar, Isabella Arendt

Klaus Riskær er ude med riven efter Kristendemokraternes 'babe'. Producer: Lasse Brøndal.

Klaus Riskær Pedersen er dybt kritisk over for strategien hos Kristendemokraterne og næstformand Isabella Arendt, der har været i flere politiske partier, inden hun blev kristendemokrat.

- Hun er totalt arketypen på alt det, vi ikke gider høre på mere. Hun kan være nok så sød, nok så velkommunikerende, men det spiller ikke, siger Klaus Riskær i 'Valgmorgen på Ekstra Bladet'.

Riskærs hårde udmelding kommer efter, at Isabella Arendt erstattede Stig Grenov i tirsdagens sene partilederrunde på TV2. Formanden meldte sig syg, efter han ellers havde gennemført en lang debat på DR1.

Det er der noget uldent ved ifølge Klaus Riskær Pedersen.

- Stig Grenov får et mystisk ildebefindende på vej fra det ene studie til det andet, og så dukker der en 26-årig 'babe' op i rød kjole. Fantastisk iscenesat, jeg er imponeret. Det er eddermame godt spin det her, siger Klaus Riskær Pedersen.

Stig Grenovs sygemelding kommer, efter at partiet allerede på forhånd havde bedt om at få lov til at sende en anden kandidat i stedet for formand Grenov. Men både DR og TV2 krævede, at partiet sendte deres formand til partilederrunderne.

Du kan se hele Klaus Riskærs svada mod Isabella Arendt i videoen over artiklen.

Stig Grenov måtte udgå fra TV2's partilederdebat tirsdag aften. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix Valg19 Efter syg partileder: - Jeg er bekymret

419 kommentarer
Vis kommentarer