Spinkrig total: S gengiver Venstre som nazister

Søndag aften stødte de to store partier sammen i en spinkrig, der tilsyneladende ingen grænser kender

Se her, hvordan Socialdemokratiet gør grin med Venstre. Video: Socialdemokratiet

MERE VALG - følg vores live valgdækning her

Spinkrigen mellem Socialdemokratiet og Venstre nåede søndag aften nye højder, da Venstre affyrede et skud, der fik Socialdemokraterne helt op på barrikaderne.

Efter partiet tidligere på dagen havde præsenteret deres bud på et skattestop, sendte Venstre nemlig en digital bredside mod Socialdemokratiet.

I et tweet beskyldte man socialdemokraterne og særligt dets leder, Mette Frederiksen, for at ville det stik modsatte af Venstre, nemlig udsætte danskerne for et skattehop:

S: Venstre lyver
Både angrebet og ikke mindst de tal, som Venstre bruger i sit tweet, er imidlertid langt under lavmålet, mener Dan Jørgensen (S), der er partiets næstformand.

- De lyver simpelthen bare om vores politik, siger han i et interview med DR.

- Jeg må sige, at jeg synes, det er en smule trist, at vi har en statsminister, der har lagt al værdighed og integritet på hylden, siger Dan Jørgensen.

Gengivet som nazister
Synkron med interviewet havde Socialdemokratiet imidlertid allerede ladet deres spinkanon og sendte kort efter et nyt skud mod Venstre.

I et tweet blev partiet og dets ledelse således gengivet som en nazistisk ubådsbesætning, der i desperation kæmper for at vinde valget.

MERE VALG - følg vores live valgdækning her

Ritzau: Her kan du møde politikerne mandag

* Klokken 10.15: Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) besøger Fjerritslev Gymnasium, hvor han vil debattere med de studerende.

* Klokken 12.00: Debat mellem finansminister Kristian Jensen (V) og Alternativets leder, Uffe Elbæk, på Silkeborg Gymnasium om blandt andet miljøpolitik og uddannelsespolitik.

* Klokken 12.30: Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) deltager i debat med erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) og folketingsmedlem Ida Auken (RV) på Mulernes Legatskole.

* Klokken 15.15: Statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager i åbent vælgermøde på Skibsværft i Skagen.

* Klokken 15.30: SF-formand Pia Olsen Dyhr cykler en rickshaw-tur med Margrete Auken (SF) fra Christianshavns Torv.

* Klokken 19.30: Statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager i åbent vælgermøde på Vendsyssel Kulturcenter i Sæsing ved Tårs.

271 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere