Annonce:
Annonce:

Ude og amok: Dumme svin!

Christian Langballe er en af de profiler, der er blevet ramt af folkeflugten fra DF. Nu går han amok på Facebook og sviner alt til fra Facebook-trolde til 'plastikmennesket' fra Nye Borgerlige

Både Rasmus Paludan og især Pernille Vermunds Nye Borgerlige bliver svinet til af Christian Langballe. Foto: Finn Frandsen
Både Rasmus Paludan og især Pernille Vermunds Nye Borgerlige bliver svinet til af Christian Langballe. Foto: Finn Frandsen
Annonce:
Følg Politik

'Dumme svin fra Nye Borgerlige har siddet på ryggen af mig.'

Sådan tordner Christian Langballe fra Dansk Folkeparti, der efter valget har måttet konstatere, at han skal lave noget end at have sin daglige gang i Folketinget.

Ligesom mange af sine partifæller fik han solide vælgertæsk og gik fra 3887 personlige stemmer i 2015 til 1680 stemmer i denne omgang.

Og det er han mildest talt rasende over.

'Jeg stopper i dansk politik - helt og aldeles. Vi har jo været op imod råbeartisten fra Stram Kurs og plastik- og silikonemennesket fra Nye Borgerlige. De kommer til at ændre alt, siger de selv. Vi kommer til at følge dem i deres greb efter magten. De har svinet mig til i en grad, som er ganske overraskende. Jeg gider ikke mere.'

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christian Lanballe til venstre sammen med Kristian Thulesen Dahl og Martin Henriksen. Sidstnævnte røg også ud af Folketinget. Foto: Jens Dresling
Christian Lanballe til venstre sammen med Kristian Thulesen Dahl og Martin Henriksen. Sidstnævnte røg også ud af Folketinget. Foto: Jens Dresling

DF-profil til angreb på Løkke: - Usselt

Tulle slagtet

Profiler på vej ud af Folketinget: - Et stort tab

Annonce:

'Facebook trolde har angrebet mig i den store stil. Dumme svin fra Nye Borgerlige har siddet på ryggen af mig i flere år. Så er det nu, at jeg siger: Tak alle sammen. Det slutter her for mig!!! Jeg lukker min profil ned nu!!!', skriver han på Facebook.

Plastikmenneske
De to personer fra Nye Borgerlige og Stram Kurs er ikke nævnt med navn, men det kræver ingen doktorgrad at gætte, at der formentlig er tale om Rasmus Paludan og Pernille Vermund.

Ekstra Bladet har talt med Nye Borgerliges formand Pernille Vermund, der så opslaget i morges. Men hun tager det ikke ilde op.

- Der er rigtig mange mennesker, der har brugt rigtig meget energi og penge på de her fire uger. Derfor er der mange, som er ekstremt skuffede og frustrerede, og så synes jeg, at jeg godt kan være lidt mere rummelig, siger Pernille Vermund til Ekstra Bladet.

- Hvad synes du om, at han skriver nogle knap så pæne ting om dig?

Annonce:

- Nogle gange ryger der en finke af panden, og jeg tror ikke, at Christian Langballe er et dårligt eller ondt menneske. Det er nok et udtryk for, at han er frustreret og træt. Det kan jeg godt rumme, og i normale sammenhænge ville han nok ikke reagere sådan, siger hun til Ekstra Bladet.

Samtidig fortæller Pernille Vermund, at hun aldrig har mødt Christian Langballe personligt.

- Det er nok lidt tilfældigt, at det er gået udover mig, siger hun.

Nu siger han undskyld
Christian Langballe har siddet i Folketinget siden 2011, hvor han har haft rollen som europarådsordfører, indfødsretsordfører og kirkeordfører.

Selv om Christian Langballe er ude, så fik DF stadig et mandat i Vestjyllands Storkreds. Det gik til Dennis Flydtkjær.

Christian Langballe har fredag formiddag slettet sit raserianfald på Facebook, men internettet glemmer som bekendt aldrig. Du kan se det her:

Efterfølgende har præste-piben dog fået en lidt anden lyd:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: