Virkelighedens Dolph: Løkke er idiot!

Statsministeren satte søndag gang i den helt store charmeoffensiv, da hun tog ud på en bustur rundt i landet. Meningerne, hun mødte rundt omkring, var ikke til at tage fejl af. Se indslaget nedenfor

Få Werner Nielsens ærlige mening her. (Foto: Jonas Olufsen / Interview: Jonas Sahl)

Med fire dage til valget er slutspurten for alvor sat ind, og søndag valgte Socialdemokraterne at sprænge en af de mere alternative valgbomber.

De sendte nemlig Helle Thorning-Schmidt på en landsdækkende 31 timer lang charmeoffensiv med den passende titel 'Slutspurt', hvor der uden tvivl vil blive trykket mange hænder og taget utallige selfies undervejs.

Andet stop på turen var Nakskov på Lolland, og her var et stort antal vælgere mødt op for at trykke Thorning i hånden og ikke mindst for at give deres meninger til kende - og der blev bestemt ikke lagt fingre mellem.

Werner Nielsen var en af dem, der fik lov at tale ud til statsministeren. Han var i dén grad klar i mæglet, da det kom til spørgsmålet om, hvorfor Lars Løkke ikke skulle overtage statsministerposten.

Mød ham i klippet ovenfor.

Som første stop på turen vendte Thorning 'hjem' til Bilka i Ishøj, hvor hun blev modtaget med åbne arme, roser og et 'velkommen hjem'-banner.

Én lille dreng var dog ikke med på legen. Da hans far rakte knægten over til Thorning og ville have øjeblikket foreviget, brød drengen ud i gråd og ville straks tilbage til far.

Se indslaget her.

174 kommentarer
Vis kommentarer