Annonce:
Annonce:

Zenia Stampe i modvind: Mente børn i Grand Prix var klædt ud som terrorister

Politikeren får kritik på de sociale efter et tweet lørdag aften om Melodi Grand Prix. Her langede hun ud efter DR for at lade 'børn som terrorister erobre studiet'

Zenia Stampe (RV). (Foto: Polfoto).
Zenia Stampe (RV). (Foto: Polfoto).
Annonce:
Følg Politik

- Børn som terrorister erobrer studiet. I morgen årsdagen for Krudttønden+Krystalgade. Dårlig timing, dårlig stil, DR.

Sådan skrev De Radikales Zenia Stampe lørdag aften under Melodi Grand Prix på sin Twitter-profil, og det har fået mange mennesker til at lange ud efter hende.

Ifølge brugerne på de sociale medier er det nemlig kun Zenia Stampe, der har opfattet situationen sådan. Flere skriver, at børnene var klædt ud som ninjaer - og ikke terrorister.

Surprise: Zenia forsvarer DF'er der ikke aner hvad BNP er

Stampe: Jeg fik et sug i maven
Ekstra Bladet har talt med Zenia Stampe (RV), der uddyber sin kritik på Twitter:

Annonce:

- Da jeg så børnene løbe ind i rummet med elefanthuer på, fik jeg bare et sug i maven og tænkte: Det er da en lidt underlig sammenhæng at koble børn op på. Og det beskrev jeg umiddelbart i mit tweet. Men jeg har også set reaktionerne på tweetet, og jeg kan konstatere, at der ikke er så mange andre, der har haft den association, siger hun.

- Hvad var det, der gjorde, at du mente, børnene var klædt ud som terrorister?

- De havde helt sort tøj på, hættetrøjer og elefanthuer. Men der var andre inde i tråden, der sagde, at de var ninjaer. Og det er jo dejligt, de tænkte det i stedet, lyder det fra Zenia Stampe.

- Kan du forstå, hvorfor andre kan have haft svært ved at se dem som terrorister?

- Ja, fordi det er børn. Jeg ser dem heller ikke som terrorister, men sammenkoblingen af lyset, som flimrer, og noget, der bliver overtaget af nogle, der er klædt i mørkt og har elefanthuer på, gav i hvert fald de forkerte associationer for mig, siger hun.

'Jeg ville nok ikke have lavet den iscenesættelse'
Ifølge Zenia Stampe var det måske, fordi vi er ved årsdagen for terror-angrebet i København, at hun fik de associationer, hun gjorde.

Annonce:

- Så sent som i går sad jeg og læste forsiden på Politiken, hvor der stod, at der var mange danskere, der frygter et nyt terrorangreb. Det er noget, der fylder meget på min nethinde, og det er måske det, der gør, at jeg får den association, og at andre ikke får den, siger politikeren.

På Twitter langer Zenia Stampe ud efter DR, som hun skriver har 'dårlig stil' og 'dårlig timing', når de ifølge hende klæder børnene ud som terrorister.

- Jeg ville nok ikke have lavet den iscenesættelse. Men jeg må også konstatere, at der nok ikke var så mange andre end mig, der opfattede det på den måde. Så derfor er det ikke noget, jeg har brug for at fælde en meget hård dom over. Det var min umiddelbare reaktion, siger Zenia Stampe.

Godt nyt for Zenia Stampe: Minister erkender nederlag

DR: Børnene var ikke klædt ud som terrorister
Ekstra Bladet har søndag middag talt med DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme, der fortæller, at børnene bestemt ikke var klædt ud som terrorister:

Annonce:

- De var klædt ud som børn, der legede, at de overtog de voksnes Grand Prix. Vi havde hverken tænkt det ene eller det andet. Det er klart, at vi ikke havde tænkt, at de skulle være klædt ud som terrorister. Det siger på en eller anden måde sig selv, siger han og fortsætter:

- Jeg kan da kun beklage, hvis hun (Zenia Stampe, red.) har haft den opfattelse, for det var på ingen måde meningen. Det var ment som et sjovt indslag om, at børnene indtog voksen-Grand Prix’et.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: