10-årig dræbt i verdens højeste vandrutschebane

Drengen mistede livet under en tur i den 17 etager høje forlystelse. Dødsfaldet efterforskes stadig

Folkene bag 'Verruckt' var de første til at tage en tur i forlystelsen. Se hvordan det gik her. Video: Schlitterbahn Studios Design Group
Følg Samfund

En 10-årig dreng mistede søndag livet i verdens højeste vandrutschebane, beliggende i amerikanske Kansas City. Det skriver flere internationale medier, herunder CNN.

Dødsulykken skete i den 51,2 meter høje vandrutschebane 'Verruckt', som er en del af vandlandet 'Schlitterbahn'. Siden 2014 har vandrutschebanen haft rekorden som den højeste i verden.

TV: Prøv verdens højeste vandrutschebane

Drengen døde under en tur i 'Verruckt', men nærmere omstændigheder omkring det tragiske dødsfald er i skrivende stund ikke blevet frigivet. Det vides derfor ikke hvordan drengen, der var søn af lokalpolitiker Scott Schwab, omkom.

- Mens vi prøver at hele vores hjem uden ham iblandt os længere, finder vi trøst i at vide at han troede på sin frelser, Jesus, og de er sammen for evigt nu. Vi ser ham igen en anden dag, lød det søndag i en officiel udtalelse fra de sørgende forældre.

'Schlitterbahn' er nu lukket, mens Kansas state police efterforsker drengens død. Det oplyser en talsperson for ordensmagten.

Ifølge talsperson for 'Schlitterbahn' Winter Prosapio bliver alle vandparkens forlystelser inspiceret hver eneste dag, ligesom de også bliver undersøgt af uafhængige sikkerhedsinspektører årligt, skriver Daily Mail.

Du kan se en præsentation af vandrutschebanen 'Verruckt' her.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun er dansk politiks nyeste protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind