109-årig afslører sin hemmelighed: Sådan bliver du gammel

Jessie Gallan er Skotlands ældste kvinde og hun har et godt råd til sine medsøstre - undgå mænd

Undgå mænd! Advarer Jessie Gallan sine medsøstre. (Foto: Polfoto).
Undgå mænd! Advarer Jessie Gallan sine medsøstre. (Foto: Polfoto).

Den 2. januar rundede skotske Jessie Gallan 109 år og den gamle kvinde har en ganske enkel opskrift på et langt kvinde-liv. Spis masser af havregrød og undgå mænd:

- Min hemmelighed til et langt liv er at jeg altid har holdt mig langt væk fra mænd. De er ganske enkelt alt for meget besvær i forhold til udbyttet, fortæller oldingen til engelske Daily Mail.

Jessie forlod hjemmet, og sine fem søstre, da hun var 13 år gammel for at arbejde på en bondegård. Senere i livet blev hun køkkenmedhjælper på et hotel. I dag er Jessie Gallan Skotlands ældste kvinde og hun har et par tips mere til, hvordan man kan håbe på at runde 100 år:

Samfund Danskernes værste frygt: Dårlig pleje og uværdig behandling

- Jeg har altid sørget for at få godt med motion og så har jeg spist en dejlig portion varm havregrød hver morgen. Jeg er aldrig blevet gift og så har jeg altid arbejdet hårdt og aldrig holdt ferie. Jeg har altid haft gode jobs med dejlige kollegaer, lyder de gode råd fra den gamle dame, der ser på sin omverden med en vis forbløffelse:

- Det er fantastisk at se hvor voldsomt meget anderledes verden er i dag, i forhold til den verden jeg voksede op i.

I dag bor Jessie Gallan på et plejehjem i Aberdeen. Hun går til koncerter og i kirke hver søndag og lever stadig en meget sund livsstil, fortæller personalet til Daily Mail.

Den 109-årige kvinde spiser stadig en stor portion havregrød hver morgen. (Foto: Polfoto).
Den 109-årige kvinde spiser stadig en stor portion havregrød hver morgen. (Foto: Polfoto).
 

0 kommentarer
Vis kommentarer