11-årig dræbt af leopard: Se den voldsomme jagt

En voldsom jagt blev indledt på en leopard, der i sidste uge dræbte en 11-årig pige. I videoen nedenfor går lokale i aktion for at få indfanget leoparden

Følg Samfund

En omfattende jagt blev lørdag indledt i delstaten Uttarakhand i det nordlige Indien. Målet var at fange en farlig leopard, der torsdag var skyld i en 11-årig piges død.

Lokale måtte tilkalde professionelle skovarbejdere i håb om at komme den farlige leopard til livs, men det viste sig at være sværere end som så.

Her skræmmer leopard livet af turister

Jagten foregår på omtrent samme sted, som leoparden to dage forinden havde slæbt den 11-årige pige hen. Med flere net forsøger folkene at fange det farlige kattedyr.

Leoparden slap fri af nettene, hvorefter den sprang på en af jægerne og sårede ham.

Sydafrika forbyder jagt på leoparder resten af året

Efterfølgende flygtede leoparden mod et hus, hvor der stod flere små børn, og det endte med, at jægerne måtte skyde leoparden af frygt for flere fatale ulykker.

Det er anden gang på mindre end en måned, at en leopard i Uttarakhand er blevet dræbt. I februar var en leopard trængt ind i en landsby, og man endte med at måtte skyde den.

Man antager, at der findes mellem 12.000 og 13.000 leoparder i Indien, og det sker fra tid til anden, at de søger ind blandt befolkningen for at søge efter mad. Man mener, at det er blevet et stigende problem, fordi mange landsbyer vokser og strækker ind over leopardernes territorier.

Se den voldsomme jagt i klippet ovenfor.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind