12 ansatte suspenderet i mulig IT-svindelsag

Bygningsstyrelsen har suspenderet otte ansatte i en sag om formodet svindel med køb af it-udstyr, oplyser styrelsen i en pressemeddelelse - Kemp & Lauritzen har suspenderet fire

Kemp & Lauritzen har suspenderet fire personer i en mulig svindelsag. Foto: Kemp & Lauritzen
Kemp & Lauritzen har suspenderet fire personer i en mulig svindelsag. Foto: Kemp & Lauritzen

Uregelmæssigheder i indkøb af IT-udstyr i forbindelse med en serviceaftale mellem Bygningsstyrelsen og Kemp & Lauritzen, betyder at otte ansatte i Bygningsstyrelsen og fire i Kemp & Lauritzen er blevet suspenderet.

Det oplyser begge parter.

- Bygningsstyrelsen har efter rådgivning fra Kammeradvokaten på den baggrund suspenderet otte medarbejdere. Bygningsstyrelsen er fortsat bistået af Kammeradvokaten i sagen og i de videre undersøgelser.

Installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen har ligeledes suspenderet fire ansatte, efter at der er blevet fundet uregelmæssigheder med køb af it-udstyr for 175.000 kroner.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

- Vi har via vores interne kontrolsystemer konstateret uregelmæssigheder, der vedrører indkøb af it-udstyr, som er blevet viderefaktureret under en anden betegnelse, siger direktør Peter Kaas Hammer i en pressemeddelelse. 

Virksomheden har startet en ekstern undersøgelse af sagen.

- Bygningsstyrelsen er i tæt dialog med Kemp & Lauritzens øverste ledelse om håndteringen af sagen, som også omfatter medarbejdere hos Kemp & Lauritzen, skriver styrelsen på sin hjemmeside.

56 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere