17-årige Malin leder efter sin danske far: - Jeg kan ikke vente længere

I januar døde Malin Angela Johnsens mor af en hjertefejl. Nu leder hun efter sin ukendte, danske far

17-årige Malin Angela Johnsen har aldrig mødt sin far. Men hun ved, at han er dansker og hedder Peter. Her ses hun med sin mor Tove, der gik bort tidligere i år. Privatfoto
17-årige Malin Angela Johnsen har aldrig mødt sin far. Men hun ved, at han er dansker og hedder Peter. Her ses hun med sin mor Tove, der gik bort tidligere i år. Privatfoto
Følg Samfund

Ved du noget, der kan hjælpe Malin? Tip os på mail til 1224@eb.dk eller send sms til 1224. (Almindelig sms-takst)

I snart 18 år har norske Malin Angela Johnsen levet uden en far, men med sin mor og tre søskende.

Hun har aldrig kendt ham og har aldrig spurgt sin mor, hvem han er, eller hvorfor han ikke har været en del af deres liv. Men efter moderen døde af en hjertefejl tilbage i januar, kan den 17-årige pige ikke længere vente på svar.

Hun vil møde sin far.

- Det er noget, jeg altid har villet, men vi har bare aldrig rigtig talt om ham. Da jeg mistede min mor, var det rigtig hårdt, for så var jeg pludselig alene. Men han har aldrig betalt børnepenge, så jeg tror ikke, at han ved, at jeg eksisterer, fortæller Malin Angela Johnsen til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Malins mor, Tove Johnsen, blev 53 år. Hun døde af hjertesvigt tidligere i år. Privatfoto
Malins mor, Tove Johnsen, blev 53 år. Hun døde af hjertesvigt tidligere i år. Privatfoto
 

Selvom hendes mor, Tove Johnsen, ikke var meget for at åbne op om den ukendte far, nåede hun at fortælle enkelte, vigtige ting om ham.

- Jeg ved, at han er dansker, og at han hedder Peter. De mødtes i 1998, og han har arbejdet i et dansk firma, der hedder Calbar Contracting, siger Malin Angela Johnsen.

'Måske er jeg desperat'
I jagten på sin ukendte far valgte Malin Angela Johnsen i sidste uge at prøve lykken på de sociale medier. På sin Facebook-profil har hun delt et opslag, der sidenhen er blevet delt mere end 6000 gange.

- Det kan godt være, at jeg virker desperat, men jeg ser ingen anden mulighed for at finde ham, skriver Malin Angela Johnsen blandt andet i opslaget.

Trods ihærdige forsøg på at lede både i Norge og i Danmark,er faderen endnu ikke fundet, og Malin Angela Johnsen håber derfor, at Ekstra Bladets læsere kan hjælpe hende videre.

Ekstra Bladet ville gerne have kontaktet Calbar Contracting for at høre, om de husker Malin Angela Johnsens far, men virksomheden gik konkurs i 2006, og sporet ender derfor blindt.

Ved du noget, der kan hjælpe Malin Angela Johnsen? Tip os på mail til 1224@eb.dk eller send sms til 1224. (Almindelig sms-takst)

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.