18-årig i hjerteskærende brev til misbruger-forældre: 'Tak, fordi I ikke var der’

18-årige Chelsea Cameron voksede op med misbrugende forældre, der gik i brædderne, mens stof-dealerne hamrede på døren

18-årige Chelsea Cameron har skrevet et brev, hvor hun takker sine forældre, der har været misbrugere gennem hele hendes barndom. Foto: Facebook
18-årige Chelsea Cameron har skrevet et brev, hvor hun takker sine forældre, der har været misbrugere gennem hele hendes barndom. Foto: Facebook

I løbet af det meste af sin barndom har den nu 18 år gamle skotske pige Chelsea Cameron været vidne til, hvordan hendes forældre konstant gik kolde på stoffer, mens dealerne stod og hamrede på døren for at få penge.

Nu har teenageren skrevet et langt brev til sine forældre Tammy og Alexander Cameron på bloggen Chelsea’s Blethering Brain.

I brevet, som flere medier, blandt andre Daily Record, har omtalt, takker hun sin mor og far for IKKE at have været der for hende i hendes barndom.

Evigt taknemmelig
’Forældre, begge to, tak fordi I har lært mig, at stoffer ødelægger liv, splitter familier ad og giver ingen som helst kvalitet i livet. Jeg vil være evigt taknemmelig for den lektie, I har lært mig, som har et budskab, der er blevet hos mig til den dag i dag, og altid vil blive der. Jeg har aldrig haft og vil aldrig få et behov for at tage skadelige substanser som jer’, skriver Chelsea Cameron i det lange og hjerteskærende blogindlæg.

Skolepigen fra Dundee i Skotland beskriver, hvordan hun på et tidspunkt nær blev smidt ud af skolen, da hendes mors og fars uansvarlighed splittede familien ad.

Men Chelsea Cameron formåede trods den voldsomme opvækst at få succes med sit liv. Den ære, mener hun, skylder hun sine forældre.

'Håber, du har det godt'
Hun skriver om, hvordan hendes mor og far blandt meget andet missede hendes eksamensresultater, en prisuddeling og en vigtig rejse.

’Tak, fordi I ikke var der og vinkede farvel, da jeg tog af sted til Uganda på mit livs rejse, tak fordi I ikke var der for at sige ’godt klaret’, da jeg fik mine første eksamensresultater’

’Tak, fordi I lærte mig at være ambitiøs. Jeres eksempel viste mig, at manglende ambition for uddannelse, arbejde eller nogen form for succes er meget skadende og fører til manglende selvværd.’ Skriver Chelsea Cameron, som til sidst henvender sig til faren og moren hver især.

’Far, jeg ser dig ofte, men jeg håber, at du nu har bedre indsigt i den type person, jeg er, og de ting, du har lært mig.’

’Mor, jeg har ikke set dig i et stykke tid, men jeg håber, du har det godt. Jeg håber også, at du kender mig lidt bedre nu, og ved, at jeg prøver at være et godt menneske, og at alt er godt.’

Læs hele Chelsea Camerons hjerteskærende blogindlæg her.

17 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere