Annonce:
Annonce:

20-årig model har ben så høje som en syv-årig pige

En kinesisk pige får stor opmærksomhed for sine utroligt lange ben. Nu har hun skrevet under på en modelkontrakt

Don Leis ben er ekstremt populære i hendes hjemland. De måler 114 centimeter, og er dermed så høje som en syv-årig kinesisk pige. Her ses hun i en teaser for det kinesiske reality-show Supermodel.
Annonce:
Følg Samfund

Kineserne er lige nu ved at falde på næsen af benovelse over en høj, 20-årig pige, som er kommet i mediernes søgelys.

Selvom 20-årige Dong Lei er et godt stykke over gennemsnitshøjden for kinesiske piger, er det faktisk ikke hele kroppen, som hun nu får vild opmærksomhed for. Det er for hendes ben.

Dong Lei, som indtil for nylig har arbejdet som lærerpraktikant, har nemlig et sæt lange, smukke stænger, som er hele 114 centimeter høje – det samme som den fulde længde på en gennemsnitlig syv-årig kinesisk pige, skriver kinesiske medier ifølge Daily Mail.

Ville gøre alt for at ligne 'Hulk' - var tæt på at miste begge arme

Den 20-årige kvinde havde meldt sig til tv-programmet ’Supermodel’, og det var her, at både dommerne og den kinesiske befolkning fik øjnene op for hendes ekstremt lange ben. Selv giver hun hele æren til sin far og mor, som måler henholdsvis 185 og 170 centimeter.

Efter at have deltaget i den populære model-konkurrence, har Dong Lei skrevet kontrakt med et modelbureau. Hendes fans har givet hende øgenavnet ’tui tui’, som slet og ret betyder ’lange ben’.

- Det er fantastisk, at jeg pludselig er blevet en internet-kendis, siger den nyudsprungne model om sin store modelsucces.

- Jeg nyder virkelig mit liv og mit arbejde for tiden, jeg flyver en masse rundt, og mit arbejde er nærmest som en ferie.

Hvis Dong Leis ben ikke vokser mere, må hun dog finde sig i, at hun ikke har de længste stænger i verden. Den rekord holdes nemlig af den russiske basketballspiller Svetlana Pankratova, hvis ben måler imponerende 129,5 centimeter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: