21-årig døde efter fald på 30 meter: Nu har hun reddet to liv

Faldt ned fra udsigtspunkt på høj klippe ved kysten, da hun skulle tage et billede

Den kun 21-årige amerikanske student Michelle Casey døde på uhyggelig vis, da hun i søndags faldt ned fra et udsigtspunkt på bjerget Neahkahnie ved Stillehavskysten i staten Oregon.

En ven af den afdøde har fortalt, at Michelle Kasey var i gang med at tage billeder af naturen fra udsigtspunktet, da hun pludselig gled og faldt 30 meter ned i afgrunden.

Det skriver flere medier heriblandt CNN og det lokale medie Koin 6

Det var fra udkigspunktet fra bjerget Neahkahnie, at den 21-årige Michelle faldt 30 meter ned i afgrunden. Hun døde efterfølgende af sine kvæstelser. (Foto: Privatfoto)
Det var fra udkigspunktet fra bjerget Neahkahnie, at den 21-årige Michelle faldt 30 meter ned i afgrunden. Hun døde efterfølgende af sine kvæstelser. (Foto: Privatfoto)
 

I forbindelse med det uhyggelige fald landede Michelle i et træ. Hvis hendes krop ikke var blevet standset af træet, så ville den være fortsat direkte ned i Stillehavet.

Michelles kæreste, der også befandt sig på udkigtspunktet, da ulykken skete, ringede straks efter en ambulance. Da ambulancen kom frem til stedet, kæmpede redningsfolkene sig frem til Michelle i træet.

Det viste sig, at hun var meget alvorligt såret. Hun blev derfor fløjet med en helikopter til det nærmeste hospital, hvor hun senere døde af sine kvæstelser.

Hendes familie har i øvrigt fortalt det lokale medie Koin 6, at Michelle var organ-donor.

De oplyser, at Michelle efter sin død har reddet hele to liv, fordi nogle af hendes livsvigtige organer er blevet doneret til meget syge mennesker, der havde brug for dem. Hvilke organer det drejer sig om, er ikke blevet oplyst.

Den afdøde Michelle Casey arbejdede i en Starbucks i byen Corvallis samtidigt med, at hun studerede kinesiologi. Hendes gode ven Tyson Zagelow fortæller, at hun var en livsglad pige, der var ekstremt vellidt både af sine venner og sin familie:

- Hun elskede sport og natur. Hun sang i et kor. Hun var selve definitionen på kærlighed og passion. Hun er den mest elskelige person, jeg nogensinde har mødt, fortæller Tyson Zagelow.

Herunder takker Michelles mor på sin Facebook det lokale medie Koin 6 for deres omtale af deres elskede datter:

Michelle Caseys egen familile har blandt andet skrevet følgende udtalelse i forbindelse med et ulykkelige dødsfald:

'Michelle blev født på selve Juleaften i 1997. Fra den dag var hun en gave til hele familien. Hun elskede sin egen familie samt katte og hunde. Hun elskede at være udendørs i naturen. Og hun elskede især stranden og havet, der var hendes foretrukne sted at besøge om søndagen. Michelle bragte altid folk sammen med sin sprudlende personlighed og sit kærligt givende hjerte. Hun var altid aktiv. Hun havde det sorte bælte i Tae Kwon Do og spillede strand-volleyball. Michelle havde besluttet at være organ-donor. En beslutning, der nu har reddet to liv. Venlig hilsen Michelle Caseys familie.'

Michelle på stranden med sin mor Colleen. (Foto: Privatfoto)
Michelle på stranden med sin mor Colleen. (Foto: Privatfoto)
 

1 af 3 Det var fra udkigspunktet fra bjerget Neahkahnie, at den 21-årige Michelle faldt 30 meter ned i afgrunden. Hun døde efterfølgende af sine kvæstelser. (Foto: Privatfoto)
2 af 3 Michelle på stranden med sin mor Colleen. (Foto: Privatfoto)
3 af 3 
42 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere