Annonce:
Annonce:

21-årige Michael reddede mands liv: - Det var først bagefter, jeg begyndte at græde

Ved siden af jobbet i Aldi arbejder Michael Wiisbye Christiansen som frivillig brandmand i Slangerup. Han vidste derfor præcis, hvordan han skulle handle i en så voldsom situation

Michael Wiisbye Christiansen arbejder som frivillig brandmand. Privatfoto
Michael Wiisbye Christiansen arbejder som frivillig brandmand. Privatfoto
Annonce:
Følg Samfund

En ganske almindelig arbejdsdag i Aldi ændrede sig på få øjeblikke til at handle om liv og død for 21-årig Michael Wiisbye Christiansen.

Kort efter, at den unge førsteassistent havde betjent en ældre mand, så han samme kunde falde om ude foran butikken i Vedbæk.

- Jeg tænkte; 'hvad sker der her', og så løb jeg ud på gaden for at hjælpe ham. Han var faldet og havde slået hovedet, og jeg kunne se, at han blødte fra kraniet, fortæller Michael Wiisbye Christiansen til Ekstra Bladet.

En forbipasserende, der havde set manden falde om, skyndte sig at lægge mandens hoved på en pakke toiletpapir, som han netop havde købt i butikken.

Annonce:

- Til at starte med kunne jeg godt have en dialog med ham, men pludselig kunne jeg mærke, at hans puls faldt. Samtidig blødte det mere og mere fra hans hoved, og han begyndte at savle. Så vidste jeg godt, at det handlede om liv og død, husker Michael Wiisbye Christiansen.

Gav hjertemassage
Ved siden af jobbet i Aldi arbejder Michael Wiisbye Christiansen som frivillig brandmand i Slangerup. Han vidste derfor præcis, hvordan han skulle handle i en så voldsom situation.

- Vi begyndte at give ham hjertemassage og fik ham så lagt i aflåst sideleje. Han vågnede og begyndte at tale lidt til os, i samme øjeblik som ambulancefolkene kom og overtog, fortæller han.

Selvom redderne kunne fortælle, at manden var i live, da de kørte af sted med ham, så har oplevelsen siddet i den frivillige brandmand lige siden.

- Jeg var selvfølgelig lettet over at høre, at han var stabil, men man ved jo aldrig, om det pludselig ændrer sig. Så jeg har tænkt rigtig meget over det siden, fortæller Michael Wiisbye Christiansen.

Annonce:

Kunne ikke holde tårerne tilbage
I går - knap to uger efter - kunne han dog endelig ånde lettet op. Den ældre mands datter har nemlig ringet til Aldi og fortalt, at hendes far - takket være Michael Wiisbye Christiansens hurtige hjælp - har det godt.

- Jeg kunne slet ikke holde tårerne tilbage, da min chef fortalte mig det. Det betyder alverden for mig, fortæller han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: