21-årige Rebecca dødtræt af penis-billeder - nu tager hun den ultimative hævn

Rebecca McGregor får mindst tre penis-billeder hver dag. Nu har hun fået nok

21-årige Rebecca McGregor fik nok af de mange penis-billeder, som mænd sendte hendes vej. Så hun besluttede sig for at tage hævn. Foto: Caters
21-årige Rebecca McGregor fik nok af de mange penis-billeder, som mænd sendte hendes vej. Så hun besluttede sig for at tage hævn. Foto: Caters
Følg Samfund

Ifølge 21-årige undertøjsmodel og fotograf Rebecca McGregor modtager hun dagligt mindst tre billeder af forskellige mænds nedre regioner. Og sådan har det været hver dag de seneste tre år, skriver blandt andre Mirror og The Scottish Sun.

For nylig fik særligt én mands meget eksplicitte foto bægeret til at flyde over for den unge kvinde, der gætter på, at hendes job som boudoir-model kan være en del af årsagen til, at så mange mænd er så ’respektløse’ at sende deres penis-billeder hendes vej.

Rebecca McGregor lagde tidligere på ugen et skærmbillede op på sin Facebook-side, hvor det ses, hvordan hun efter at have censureret den intime del af billedet med en stor rød klat har videresendt et af de mange fotos til vedkommendes mor, som hun har fundet frem til via de sociale medier.

’Hej søde, jeg kan se, at du står listet som Glenns mor? Jeg tror, du skal have dig en snak med din søn om, hvordan man omgås kvinder – se vedhæftede. Kys.’ Skriver den 21-årige skotske skønhed tilsyneladende i en besked til mandens mor, og opslaget på hendes profil er siden gået viralt.

- Jeg finder de mænd, som sender disse billeder, virkelig respektløse, og det gør mig utilpas. Jeg modtager dem uopfordret mindst tre gange om dagen, og for det meste sender de dem bare uden i det mindste at forsøge at sige hej, siger Rebecca McGregor ifølge The Scottish Sun, og forklarer, at det netop det, der blev dråben for hende med billedet af Glenn; at han som mange andre ikke engang forsøgte at lære hende at kende, før han valgte at vise hende sine ædlere dele.

- Jeg er ikke som de fleste piger i dag, der finder det morsomt eller griner af det. Jeg er mere gammeldags, og mener, at folk skal arbejde for det, før de får den slags at se, siger hun. Hun fortæller, at hun i forvejen længe har haft for vane at dele nogle af de mange penis-billeder på sin Facebook, for at sende en besked om, at det ikke er i orden at sende den slags.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT