Annonce:
Annonce:

21-årige Tove: Sådan ser min mave ud nu - og det er helt okay

Den svenske blogger Tove Evensen har tænkt sig at vise sig frem i bikini, skønt maven er fuld af strækmærker

21-årige Tove har accepteret at maven ser sådan ud efter fødslen. Foto: Privat.
21-årige Tove har accepteret at maven ser sådan ud efter fødslen. Foto: Privat.
Annonce:
Følg Samfund

Den 21-årige svenske blogger, Tove Evensen, blev i juni mor for første gang.

Nu lufter hun både mave og strækmærker i et opslag på sin blog, hvor hun beskriver sine tanker om sin ændrede krop efter graviditeten:

'En graviditet kan have en stor indvirkning på hvordan din mave ser ud. Det er ikke blot fordi maven vokser, at man kan få strækmærker under en graviditet, det kan også skyldes hormoner.

Der findes INGEN cremer, der kan sørge for, at man undgår strækmærker. Jeg fik dem. Jeg fik en fandens masse af dem. Og de forsvinder aldrig. De kommer til at blive mindre tydelige, men strækmærkerne vil altid være der', indleder Tove sit blogindlæg, der er blevet flittigt citeret i svenske medier.

Annonce:

'Om det går mig på? Ja, nogle gange føler jeg mig klam og skammer mig. Men jeg har flere dage, hvor jeg tænker 'Jeg bar på et barn og hvor er det egentlig stærkt'', skriver den 21-årige blogger, der allerede planlægger at gå på stranden til næste sommer:

'Jeg kommer til at gå i bikini hele sommeren og eje hele den forbandede strand. Jeg synes kvinder skal stoppe med at skamme sig over deres maver. Min mave er slap, den føles som dej og den er fuld af strækmærker. Men min mand Albin elsker mig mere end nogensinde før. Jeg bar på vores datter. Jeg fødte hende og hun er det fineste i hele verden. Det synes vi begge', lyder meldingen fra svenske Tove.

En amerikansk mor blev ligeledes hyldet for et brutalt ærligt opslag om graviditet. Hun beskrev hvor voldsomt det er at føde ved kejsersnit.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: